Κοινωνία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αγρια καταδίωξη ταχυπλόου με ναρκωτικά στα νερά του Ιονίου - Επεσαν πυροβολισμοί

Μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες. Εντοπίστηκε ταχύπλοο το οποίο ήταν φορτωμένο με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και είχε ως προορισμό την Αλβανία.

Το ταχύπλοο εντοπίστηκε στα ανοιχτά της Κέρκυρας και εκεί ξεκίνησε η καταδίωξη από το λιμενικό. Μάλιστα, σημειώθηκε ένα επεισόδιο καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς, ωστόσο, να τραυματιστεί κάποιος.

Το ελληνικό λιμενικό, τελικά, κατάφερε μετά από πολλές ώρες να ακινητοποιήσει το ταχύπλοο στα ανοιχτά της Κέας και ειδικά συνεργεία έχουν σπεύσει στο σημείο για να το ρυμουλκήσουν και να το μεταφέρουν στον Πειραιά.

Στο πλοίο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr, επέβαιναν ένας Έλληνας, ένας Αλβανός και ένας Τούρκος, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Και οι τρεις οδηγούνται στον Πειραιά για να προχωρήσει η έρευνα και να ανακριθούν. Να σημειωθεί πως το λιμενικό παρακολουθούσε εδώ καικαιρό το ύποπτο ταχύπλοο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...