Αρχείο

Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο στο Δουβλίνο - Ενοπλος έφηβος απειλεί πολίτες (εικόνες)

Την εκκένωση μεγάλου εμπορικού κέντρου στο Δουβλίνο διέταξε η ιρλανδική αστυνομία, μετά από αναφορές για ένοπλο έφηβο που απειλεί πολίτες.

Πάνοπλοι αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων έσπευσαν στο Blanchardstown Shopping Centre, στο Δυτικό Δουβλίνο, ζητώντας από τους πελάτες των καταστημάτων και τους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν συντονισμένα τις εγκαταστάσεις.

Οι ιρλανδικές αρχές έδωσαν επίσης εντολή στα λεωφορεία που συνδέουν την υπόλοιπη πόλη με το μεγάλο εμπορικό κέντρο, να αποχωρήσουν από το σημείο στάθμευσης.

Η ιρλανδική αστυνομία, σε ανάρτησή της στο facebook, προειδοποιεί τους πολίτες να αποφύγουν έναν 19χρονο νεαρό, λέγοντας πως διαθέτει πολυβόλο όπλο και πολλές σφαίρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για τον 19χρονο Τζακ Ντίναν, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το πρωί από το σπίτι του, ενώ η αστυνομία είχε ενημερωθεί για την πιθανότητα να οπλοφορεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...