Κοινωνία

Ειρηνοδικείο: Ανακοίνωσαν από το… μεγάφωνο τη ματαίωση δικών

Η κατάσταση στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας ήταν επιβαρυμένη με αποτέλεσμα τη ματαίωση πολλών δικών.

Η ματαίωση όλων των δικών έγινε από το μεγάφωνο! Λόγω της ρίψης δακρυγόνων και χημικών, κανείς δεν μπορούσε να μείνει στις δικαστικές αίθουσες πάνω από λίγα λεπτά. 

Ειρηνοδικείο: Αποχή

Στο μεταξύ, απέχουν σήμερα από τα καθήκοντα τους οι δικαστικοί υπάλληλοι του Ειρηνοδικείου λόγω των χθεσινών σοβαρών επεισοδίων.

«Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το γεγονός ότι ο χώρος των δικαστηρίων μετετράπη σε πεδίο μάχης με επακόλουθο να προκληθούν επισφαλείς συνθήκες για εργαζόμενους, δικηγόρους και πολίτες και καλούμε τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την άμεση αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτίριο του Ειρηνοδικείου – Πταισματοδικείου Αθηνών. Το ζήτημα των πλειστηριασμών και οι συνέπειές του, υπηρεσιακές αλλά και κοινωνικές θα απασχολήσει το επόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου μας» αναφέρουν οι δικαστικοί υπάλληλοι της Αθήνας σε ανακοίνωση τους.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές