Κοινωνία

Εικόνες σοκ από φονικό καβγά! Τους μαχαίρωσε και πέταξαν το μωρό του στη λεωφόρο (βίντεο)

Σοκάρουν οι εικόνες από φονικό καβγά στη Χιλή. Τσακώθηκαν με ιδιοκτήτη καντίνας, τους μαχαίρωσε και πέταξαν το μωρό του στη λεωφόρο. Νεκρό το ζευγάρι.

Η Yohanna Pinones Iter και ο Jorge Huerta ξεκίνησαν καβγά με τον ιδιοκτήτη καντίνας. Τον κατηγόρησαν ότι έσκασε τα λάστιχα του αυτοκινήτου τους.

Ο ιδιοκτήτης της καντίνας τότε μαχαίρωσε τη Yohanna Pinones Iter και τον Jorge Huerta. Στις σοκαριστικές σκηνές από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνεται η Yohanna Pinones Iter να αρπάζει το καρότσι με το μωράκι του και να το πετά στη λεωφόρο. Η μητέρα του 8 μηνών βρέφους φαίνεται να τρέχει να σώσει τον νεογέννητο γιο της.

Δείτε το βίντεο

Η Yohanna Pinones Iter και ο Jorge Huerta φέρεται να είχαν μακροχρόνια διαμάχη με τον ιδιοκτήτη της καντίνας και τη σύζυγό του. Τη μοιραία μέρα εμφανίστηκαν στην καντίνα με τη 18χρονη κόρη τους και τον κατηγόρησαν πως τους έσκασε τα λάστιχα στο αυτοκίνητό τους.

Ανατριχιαστικές εικόνες από τον φονικό καβγά

Το ανατριχιαστικό βίντεο ξεκινά με τη γυναίκα του 36χρονου ιδιοκτήτη καντίνας να περιμένει υπομονετικά δίπλα στο καροτσάκι με τον γιο της. Ο άντρας της εξυπηρετούσε τον τελευταίο πελάτη πριν κλείσει την καντίνα.

Τότε εμφανίστηκαν η Yohanna Pinones Iter και ο Jorge Huerta με την κόρη τους και ένα ακόμα πρόσωπο. Κρατούσαν μπαστούνια όταν πλησίασαν τον ιδιοκτήτη της καντίνας. Μια γυναίκα που πιστεύεται ότι είναι η 18χρονη κόρη τους φαίνεται να τραβά τη γυναίκα του ιδιοκτήτη της καντίνας από τα μαλλιά.

Ο ιδιοκτήτης της καντίνας τότε βγαίνει με ένα μαχαίρι έξω και τραυματίζει την Pinones στο στήθος. Λίγο αργότερα μαχαίρωσε θανάσιμα τον Huerta. Η Pinones αντέδρασε στο μαχαίρωμα του συζύγου της αρπάζοντας το καροτσάκι με το μωρό και πετώντας το στη λεωφόρο. Η μητέρα φαίνεται να τρέχει στον δρόμο για να τη σταματήσει.

Η Pinones Iter, που φαίνεται να μαχαιρώθηκε ξανά ενώ το βρέφος βρίσκεται στον δρόμο, καταρρέει. Το ζευγάρι πέθανε στο σημείο πριν φτάσουν οι αστυνομικοί. Η 18χρονη κόρη τους οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με πιο ελαφρά τραύματα. Δεν υπήρχαν άμεσα νέα για την κατάσταση της υγείας του βρέφους. Πιστεύεται ωστόσο ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...