Κοινωνία

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: «Ήθελαν να με εκτελέσουν για 100.000 – Ο Μιχάλης πήγε από μια στραβή»

Για τις λεπτομέρειες της απόπειρας δολοφονίας του το 2014 ο Γιώργος Αντωνόπουλος, μιλώντας στο κανάλι "Ε". Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος στάθηκε τυχερός και δεν σκοτώθηκε, ενώ αντίθετα ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος έχασε τη ζωή του μάλλον από "στραβή".

Ο δικηγόρος αποκάλυψε λεπτομέρειες για το «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του, και αναφέρθηκε στην πολύκροτη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

«Ήθελαν να με εκτελέσουν για 100.000 ευρώ» αποκαλύπτει ο κ. Αντωνόπουλος που αντιμετώπισε τον θάνατο στις 3 Νοεμβρίου του 2014, έξω από το σπίτι στου στην Πεντέλη. Μάλιστα όπως λέει ήταν και… ακριβό συμβόλαιο, καθώς συνήθως οι εκτελέσεις γίνονται για λιγότερα χρήματα.

«Θα μπορούσαν να είχαν πάθει κάτι τα παιδιά μου»

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Αντωνόπουλος, εκείνη την στιγμή θα μπορούσε να έχει δίπλα του τα παιδιά του.

«Τα παιδιά τα πήγαινα εγώ κάθε πρωί σχολείο. Από τύχη δεν ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Είχαν πάει σε μια γιορτή την προηγούμενη ημέρα με την μητέρα τους και τα πήγε αυτή σχολείο» λέει χαρακτηριστικά.

Οι δράστες απέσπασαν από τον δικηγόρο την τσάντα που κρατούσε που είχε μέσα 30.000 ευρώ.

https://youtu.be/86HNgBJhwds

«Έχουμε γίνει Κολομβία – Υπαίτιος ο νόμος Παρασκευόπουλου»

Όπως καταγγέλει η Ελλάδα έχει γίνει… Κολομβία, λόγω της έξαρσης της εγκληματικότητας. Υπαίτιος για την «έκρηξη» αυτή όπως λέει είναι ο νόμος Παρασκευόπουλου. Και αυτό γιατί η ανώτερη ποινή είναι τα 25 χρόνια «είτε έχεις σκοτώσει ένα άτομο είτε 20»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές