Πολιτική

Δημήτρης Καμμένος για Σαουδική Αραβία: Να βγάλει από εκπρόσωπό της τον Παπαδόπουλο


Να βγάλει από εκπρόσωπό της τον Παπαδόπουλο στην υπόθεση της πώλησης των βλημάτων, κάλεσε την Σαουδική Αραβία ο αντιπρόεδρος της Βουλή και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ,  «για να προχωρήσει η δουλεία», πρέπει να βγάλει η Σαουδική Αραβία από εκπρόσωπο της τον κ. Παπαδόπουλο.

«Να γίνει ένα αίτημα η Σαουδική Αραβία να βγάλει από τη μέση τον μεσάζοντα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ή να παραιτηθεί ακόμα και ο ίδιος, πρόσθεσε.
«Πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις με την Σαουδική Αραβία», τόνισε.

Σχολιάζοντας την άποψη Φίλη και Κυρίτση για την χρήση που κάνει η Σαουδική Αραβία στα όπλα κατά της Υεμένης, ανέφερε: «εγώ είπα ότι δεν πρέπει να γίνει χρήση από την Σαουδική Αραβία για αυτό το σκοπό και συμφωνώ και τους αγαπώ για αυτό που είπαν».

Τέλος αναφερόμενος στην εισβολή του Ρουβίκωνα στην Περιφέρεια Αττικής είπε ότι «κάποιος έβαλε τον Ρουβίκωνα να κάνει την εισβολή. Ευθύνη του Τόσκα να τους σταματήσει».
https://www.youtube.com/embed/3BnzKrnK1T0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...