Αρχείο

Δεύτερη επίθεση από τον ίδιο τρομοκράτη - Τι δείχνουν τα στοιχεία για τους πυροβολισμούς στο ΠΑΣΟΚ

Ίδιου τύπου επίθεση, από τον ίδιο τρομοκράτη; Τα στοιχεία δείχνουν ότι η χθεσινή επίθεση κατά των ανδρών των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είναι… καρμπόν με εκείνη που σημειώθηκε

στις 10 Ιανουαρίου 2017, ακριβώς στο ίδιο σημείο και με τον ίδιο στόχο.

Υπάρχει ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο δίνουν τόσο αυτόπτες μάρτυρες, όσο και ο αστυνομικός – παρατηρητής της διμοιρίας των ΜΑΤ, ο άνδρας δηλαδή που ήταν και ο στόχος των τρομοκρατών.

Οι περιγραφές κάνουν λόγο για έναν άνδρα ψηλό, με κανονική διάπλαση και μάλλον γυμνασμένο.

Και στην προηγούμενη επίθεση, ο άνδρας που είχε γονατίσει και είχε πυροβολήσει με το καλάσνικοφ κατά των ανδρών των ΜΑΤ με στόχο τότε την κλούβα μέσα στην οποία βρισκόταν η διμοιρία ήταν ψηλός και λεπτός.

Τα παραπάνω στοιχεία, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για την ίδια οργάνωση και τον ίδιο τρομοκράτη, ο οποίος φαίνεται αναλαμβάνει τις επιθέσεις.

Οι πληροφορίες λοιπόν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για την οργάνωση “Επαναστατική Αυτοάμυνα”. Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, αναμένουν τώρα οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να διευκρινιστεί αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη επίθεση.

Σε κάθε περίπτωση τα στοιχεία από τον τόπο της επίθεσης δείχνουν ότι και αυτή τη φορά ο τρομοκράτης στόχευσε τον αστυνομικό από απόσταση περίπου 40 μέτρων, απόσταση κοντινή αν αναλογιστεί κανείς ότι μάλλον κρατούσε καλάσνικοφ και τράβηξε τη σκανδάλη τέσσερις φορές.

Οι βολίδες καρφώθηκαν σε σημεία που δείχνουν ότι ήθελε να χτυπήσει τον αστυνομικό. Η μια βολίδα καρφώθηκε σε κολόνα στο ύψος του κεφαλιού και μια δεύτερη σε μεγάλη γλάστρα στο ύψος των ποδιών ενός ανθρώπου, ενώ μια τρίτη σε κολόνα της ΔΕΗ και πάλι στο ύψος του κορμού ενός μέσου ανθρώπου.

Ο τρομοκράτης φαίνεται ότι στόχευσε, αλλά απέτυχε καθώς ο αστυνομικός των ΜΑΤ ήταν σε εγρήγορση, τον είδε πριν ρίξει και έσπευσε να καλυφθεί.

Ο τρομοκράτης πάντως εκτός του ό,τι ήθελε αίμα αστυνομικού φαίνεται ότι δεν ενδιαφερόταν και για το εάν θα υπάρξουν θύματα μεταξύ διερχόμενων πολιτών.

Η απόσταση από την οποία έριξε αφήνει πολλά περιθώρια να χτυπηθούν περαστικοί ή διερχόμενοι οδηγοί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...