Αυτοδιοίκηση

Γ. Καμίνης: Δεν πρέπει να βγαίνουν από τη φυλακή εγκληματίες σαν τον Κουφοντίνα

Δεν πρέπει να βγαίνουν από τη φυλακή εγκληματίες σαν τον Κουφοντίνα, με ενδιαφέρει να δω με τι σκεπτικό βγαίνει έξω, τόνισε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος της Αθήνας και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης.

Για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγες μέρες είπε ότι η κυβέρνηση βιάστηκε να μιλήσει για προβοκάτσια. «Υποβαθμίζεται η στιγμή που έγινε η απόπειρα, ήταν χτύπημα κατά της δημοκρατικής ομαλότητας. Μου θύμισε την επίθεση κατά του Άλντο Mόρο το '77».

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ανομίας, είπε ότι αυτά τα 7 χρόνια που είναι δήμαρχος παλεύει διαρκώς απέναντι στην κατάσταση της ανομίας στο κέντρο της Αθήνας. «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να φωνάζω. Έχω ζητήσει την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού», σημείωσε.

Τόνισε, επίσης, ότι άσυλο είναι να μην υπάρχει βία μέσα στα πανεπιστήμια. «Πάμε από το ένα άκρο στο άλλο χωρίς να αναγνωρίζουμε ότι οι ατομικές ελευθέριες έχουν και μια ευθύνη στην άσκησή τους», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για τις εκλογές της Κυριακής είπε ότι πρέπει να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, πάνω από 100.000. «Δεν είναι ποσοτικό το ζήτημα, αλλά ποιοτικό. Να μην υπερισχύσουν οι μηχανισμοί αλλά να έρθει ο κόσμος να ψηφίσει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές