Εθνικά θέματα

«Βόμβα» Καμμένου: Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στην Βουλή για την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία τόνισε πως το «παραμύθι τελειώνει εδώ».

Κάνοντας ευθεία επίθεση στους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Ακούστηκαν απίστευτα πράγματα στην Βουλή και έχουν γραφτεί απίστευτα από ραδιόφωνα και εφημερίδες. Λασπολογία και οι φερόμενοι δημοσιογράφοι της φερόμενης συμμορίας για εμπόριο ναρκωτικών φοβούνται ότι θα χάσουν το ψωμί τους.

Πωλητές βιβλίων των ναζί και γιλέκων θα τους αντιμετωπίσω στην δικαιοσύνη. Είναι διακρατική συμφωνία και δεν υπάρχει μεσάζων, είπε ο υπουργός. Ουδείς ενδιάμεσος και ουδείς μεσάζων. Μάλλον είστε συνηθισμένοι από την διαφθορά στην οποία λειτουργούσατε εσείς.

Μετατρέψατε τη ΝΔ σε πολιτικό βραχίονα υποστήριξης του κουμπάρου της κας Μπακογιάννη. Ως υπουργός επέλεξα να φέρω 66 εκατομμύρια στα ταμεία του Δημοσίου. Αλλάξαμε το νομο και δεν υπάρχουν εδω απόρρητα έγγραφα. Σε όλα τα διαβαθμισμένα έγγραφα σας έχω δώσει προσβαση», είπε ακόμα.

Στην συνέχεια τόνισε πως δεν υπάρχει αναφορά κανενός ταξίαρχου αλλά ένα υποκλοπέν έγγραφο από τον υπολογιστή του και πρόσθεσε: «Ο ταξίαρχος αναφέρει ότι ουδέποτε υπέβαλλε ο ίδιος αναφορά. Υπεκλάπη από τον υπολογιστή του ένα έγγραφο. Όλα έγιναν για να χαλάσει η συμφωνία, είπε ο υπουργός. Στο γραφείο μου ήρθε ο στρατωτικός εισαγγελέας, για να δούμε αν κάποιοι διακινούσαν απόρρητα έγγραφα. Το συγκεκριμένο απόρρητο έφυγε από αυτή την διεύθυνση».

Αναφερόμενος στον μεσάζοντα είπε πως δεν υπάρχει κανείς που να έπαιξε αυτό τον ρόλο. Ο κ. Καμμένος αφού παρέθεσε έγγραφα είπε καταλήγοντας:

««Το μόνο που ξέραμε είναι ότι εκπροσωπούσε τη Σαουδική Αραβία και ελέγχθηκε πολλαπλώς όσον αφορά το ποινικό του μητρώο. Καταθέτω λοιπό στη Βουλή την εξουσιοδότηση που έχει ο κ. Παπαδόπουλος προκειμένου να κάνει έλεγχο στρατιωτικού υλικού, σας καταθέτω στη Βουλή την άδεια οπλοφορίας του κ. Παπαδόπουλου, σας καταθέτω το λευκό ποινικό μητρώο του κ. Παπαδόπουλου.

Oσον αφορά στον κ. Παπαδόπουλο, σας έχω μια έκπληξη. Το μόνο που ξέραμε για τον Παπαδόπουλο ήταν ότι εκπροσωπούσε την Σαουδική Αραβία. Και όσον αφορά το ποινικό του μητρώο και τις άδειες που μπορεί να είχε. Είχε εξουσιοδότηση να κάνει χειρισμό διαβαθμισμένου υλικού. Αυτά αφορούν την Σαουδική Αραβία. Και επειδή με ρωτάτε αν ξέρω τον Παπαδόπουλο, τον ξέρω από τον κ. Μητσοτάκη.

Ο μακαρίτης Μητσοτάκης πριν γίνει πρωθυπουργός είχε αποφασίσει ότι θα έδινε δάνειο από την Εθνική προς την Ρωσία και το 1991 με 40 επιχειρηματίες πήγε αποστολή στην Ρωσία με τον διοικητή της τράπεζας τότε τον κ. Γερμίδη και μαζί ήταν ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος με τον γιο του και εισέπραξαν 60 εκατομμύρια! Αυτός είναι ο Παπαδόπουλος που δεν ξέρετε! Ο δικηγόρος του Παπαδόπουλου είναι βουλευτής της ΝΔ για να δούμε ποιοί έχουν σχέση με τον Παπαδόπουλο».

Επίσης ο κ. Καμμένος τόνισε πως ο κ. Παπαδόπουλος ήταν γνωστός και στην Φώφη Γεννηματά: «Ξέρετε που τον γνώρισαν στο υπουργείο τον κ. Παπαδόπουλο; Η κα Γεννηματά τον πήγε. 17 φεβρουαρίου 2014. Είπε ακόμα ότι στα ΕΑΣ η εταρεία AGG συζήτησε για συμφωνία για πυρομαχικά όταν η κα Γεννηματά ήταν αναπληρώτρια υπουργός Αμυνας. Με αυτούς συνομιλούσε ο Παπαδόπουλος στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας».

 Επίσης εμφανώς συγκινημένος ο κ. Καμμένος αποκάλυψε πως έχει δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα και μάλιστα κατονόμασε και αυτόν που τον απείλησε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...