Κοινωνία

Βίντεο που συγκινεί: Aγνωστος σώζει μωρό που είχε χάσει τις αισθήσεις του

Άγνωστος σε σούπερ μάρκετ παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε μωρό που έχασε τις αισθήσεις του. Το συγκινητικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Αμερική πριν μερικές εβδομάδες. Άγνωστος έσωσε τη ζωή ενός μωρού που είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Το μωρό βρισκόταν στην αγκαλιά της μαμάς του στο σούπερ μάρκετ. Η μητέρα του βρισκόταν στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει γρήγορα τα απαραίτητα. Ο σύντροφος της νεαρής μητέρας βρισκόταν έξω από το σούπερ μάρκετ και περίμενε υπομονετικά στο αυτοκίνητο.

Ξαφνικά η μητέρα του νεογέννητου μωρού αντιλαμβάνεται ότι το παιδί της μένει ακίνητο. Παρά τις προσπάθειες της να το συνεφέρει, δεν τα καταφέρνει και αντιλαμβάνεται ότι είναι αναίσθητο. Αμέσως, τρέχει στο ταμείο να ενημερώσει τους εργαζόμενους και να ζητήσει τη βοήθειά τους.

Όλοι τα έχουν χαμένα και δεν ξέρουν πώς να βοηθήσουν το αναίσθητο μωράκι. Η μητέρα σπεύδει στο αυτοκίνητο που βρισκόταν απ’ έξω και φωνάζει έντρομη τον σύντροφό της. Εκείνος μπαίνει μέσα και σοκάρεται στη θέα του αναίσθητου μωρού του.

Το θαύμα όμως έγινε χάρη στην παρέμβαση ενός αγνώστου. Άνδρας που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σούπερ μάρκετ προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του ώστε να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες. Μισή ώρα μετά έγινε αυτό που όλοι εύχονταν.

Το μωράκι επανήλθε στη ζωή και πήρε και πάλι τις πρώτες του ανάσες. Ο πατέρας του μικρού παιδιού πέφτει στην αγκαλιά του άγνωστου άνδρα για να δείξει την ευγνωμοσύνη του. Όλοι ανακουφίζονται και το μωράκι μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο. Τελικά, το μωρό είχε χάσει τις αισθήσεις τουεξαιτίας υψηλού πυρετού.

Δείτε το βίντεο που αριθμεί τώρα χιλιάδες αναδημοσιεύσεις:

https://youtu.be/jYeoWMVq3Hg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...