Κοινωνία

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ετσι χτύπαγαν ο «ψηλός, ο «κοντός» και ο «χοντρός» τα καταστήματα της Αθήνας

Φωτογραφίες και βίντεο από την δράση ένοπλων ληστών που είχαν βάλει στόχο δεκάδες καταστήματα στην περιοχή της Αττικής έδωσε στην δημοσιότητα η Ασφάλεια μετά από έγκριση της Εισαγγελίας.

Οι πολίτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες των ληστειών που διέπραξαν οι κακοποιοί , εκ των οποίων ο ένας παραμένει ασύλληπτος παρακολούνται να ενημερώσουν την Ασφάλεια.

Δείτε το βίντεο με την δράση της σπείρας:

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από σχετική εισαγγελική εντολή τα στοιχεία των κακοποιών που “χτυπούσαν” καταστήματα. Οι δράστες έγιναν γνωστοί, λόγω σωματότυπου ως ο “ψηλός” ο “κοντός” και ο “χοντρός”.

Από τους δύο ληστές στα χέρια της Αστυνομίας έχουν πέσει οι δύο. Οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη τον Ανδρέα Τουρνά γεννημένο στις 4-1-1979 στην Αθήνα.

Στα χέρια της αστυνομίας έχουν πέσει οι: Pavel Hinov, που γεννήθηκε στη Βουλγαρία το 1985 και ο Ελευθέριος Καραμπατσέκης, γεννημένος στην Αθήνα το 1988.

Τα στοιχεία τους δίδονται στη δημοσιότητα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπράξει κι άλλες εγκληματικές ενέργειες. Οι πολίτες εάν έχουν κάποια πληροφορία μπορούν να καλέσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319306 και 210-5319307 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

1. (επ) HINOV (ον) PAVEL του HRISTOV και της NIKOLINKA, γεννηθέντα στις 7-10-1985 στη Βουλγαρία

2. ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑΚΗ Ελευθέριο του Στυλιανού και της Παναγούλας, γεννηθέντα στις 6-3-1988 στην Αθήνα

3. ΤΟΥΡΝΑ Ανδρέα του Γεωργίου και της Καλλιόπης, γεννηθέντα στις 4-1-1979 στην Αθήνα

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ