Κύπρος

Αυτοί είναι οι Σέρβοι «εκτελεστές» που σχεδίαζαν να εκτελέσουν ....

Θα έρχονταν στην Κύπρο με σκοπό την δολοφονία του Αλέξη Μαυρομιχάλη (Αλεξούι) - Ο ένας συνελήφθη στη Ρωσία και ο άλλος στα Σκόπια.

Οι δυο φερόμενοι ως εκτελεστές συνελήφθησαν στη βάση ευρωπαϊκών ενταλμάτων που εξέδωσε η Κυπριακή Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα "Φιλελεύθερος" η Ιντερπόλ έχει ενημερώσει ήδη τις κυπριακές Αρχές και οσονούπω θα αρχίσει η διαδικασία έκδοσής τους.

Συγκεκριμένα για το εν λόγω θέμα αναφέρθηκε χθες στη Βουλή ο Υπουργός Δικαιοσύνης κάνοντας λόγο ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να έρθουν οι δύο στην Κύπρο.

Να θυμίσουμε ότι η Ιντερπόλ Σερβίας είχε ενημερώσει τις κυπριακές Αρχές, για την κάθοδο τους στην Κύπρο, όπου και εγκατέλειψαν άρον-άρον το νησί, αφού η πληροφορία διέρρευσε από το γραφείο της Ιντερπόλ Κύπρου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...