Κόσμος

Αυτή είναι η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον - Βγάζει έως και 10.000 ευρώ την εβδομάδα


Η Heidi Agan άκουγε καθημερινά ότι μοιάζει στην Κέιτ Μίντλετον μέχρι που μια μέρα αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και -κυριολεκτικά- να γίνει πριγκίπισσα!

Μέχρι πριν λίγα χρόνια η Heidi Agan ήταν μια γυναίκα που ζούσε στη Μ.Βρετανία και έβγαζε τα προς το ζην δουλεύοντας ως σερβιτόρα.

«Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012 δούλευα ως σερβιτόρα. Οι πελάτες εντυπωσιάζονταν τόσο πολύ από την ομοιότητα μου με την Κέιτ Μίντλετον που μου ζητούσαν να βγούμε φωτογραφία», δήλωσε στην εφημερίδα The Sun εξηγώντας πως ήταν η ζωή της πριν αρχίσει να εργάζεται ως σωσίας της Κέιτ.

Η 35χρονη Heidi, η οποία είναι μητέρα, αποφάσισε να «εκμεταλλευτεί» τη φυσική της ομοιότητα με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ για να βελτιώσει τη ζωή της. Ετσι, άρχισε να στέλνει αιτήσεις και φωτογραφία σε διάφορα πρακτορεία για σωσίες. «Μέσα σε ένα μήνα πήρα την πρώτη μου δουλειά για το αεροδρόμιο του Gatwick Airport προκειμένου να προωθήσω την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012».

Η αλήθεια είναι πως όντως έχει χαρακτηριστικά που θυμίζουν έντονα την Μίντλετον. Μακριά καστανά μαλλιά, γαλάζια μάτια, έντονα ζυγωματικά, παρόμοια κιλά και ύψος. Αν όλα αυτά τα ενισχύσεις προσθέτοντας κι ένα καλό φόρεμα και ένα ζευγάρι πολυτελείς γόβες, έχεις την Κέιτ Μίντλετον φτυστή.

Η Heidi για να έχει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα δεν αρκέστηκε στην απλή ομοιότητα της με την Μίντλετον. Μελέτησε ένα σωρό βίντεο και φωτογραφίες ώστε να αφομοιώσει τον τρόπο που κινείται και μιλάει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, όπως τον τρόπο που τινάζει τα μαλλιά της, που κουνάει το στόμα της, τα χέρια της κ.α., κάτι που, σύμφωνα με την Heidi, δεν είναι καθόλου εύκολο και απαιτεί αρκετές ώρες δουλειάς.

MediaCard--mediaForward

customisable-border" dir="ltr" data-scribe="component:card">

«Χρειάζομαι δύο ώρες περίπου για να μεταμορφωθώ ολοκληρωτικά. Φτιάχνω μόνη μου τα μαλλιά και το μέικ-απ και φροντίζω να ενημερώνομαι ακόμα και για τις πιο μικρές αλλαγές στην εμφάνισή της Κέιτ», δηλώνει ομολογώντας πως το πιο δύσκολο είναι να δώσει στα μαλλιά της την τέλεια υφή που έχουν αυτά της Κέιτ (και με τις εγκυμοσύνες πώς το έκανε;).

 

MediaCard--mediaForward

customisable-border" dir="ltr" data-scribe="component:card">

View image on Twitter

Μπορεί η δουλειά της να είναι αρκετά προσοδοφόρα (βγάζει 9.000 λίρες την εβδομάδα) και να μοιάζει λαμπερή και ευχάριστη, αλλά, όπως εξηγεί, κρύβει αρκετά μειονεκτήματα και κινδύνους. «Με έχουν τρολάρει ουκ ολίγες φορές στο ίντερνετ, μου έχουν πει οτι είμαι σαν την τραβεστί εκδοχή της Kέιτ. Μέχρι και απειλές για τη ζωή μου έχω δεχτεί».

Σήμερα, η Heidi συνεχίζει να εργάζεται ως σωσίας της Μίντλετον. Μάλιστα, απ' ότι φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Twitter (με το όνομα Kate LookAlike), υπάρχει ένας ολόκληρος στρατός από σωσίες της Βασιλικής Οικογένειας. Πρίγκιπας Γούιλιαμ, Βασίλισσα Ελισάβετ, Κάρολος, ακόμα και Πίπα Μίντλετον και δε συμμαζεύεται, με τους οποίους κάνει πολύ συχνά παρέα.

 

MediaCard--mediaForward

customisable-border" dir="ltr" data-scribe="component:card">

View image on Twitter

View image on Twitter ;"> top:-23%;">View image on Twitter top:-4%;">

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ