Αρχείο

Αρρωστημένο κάλεσμα τον τζιχαντιστών – Απειλούν τον Μπάρον Τραμπ

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο στόχαστρο των οπαδών του ISIS μπαίνει ένα παιδί. Πριν από μερικές εβδομάδες ήταν ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος. Τώρα, είναι ο Μπάρον Τραμπ.

Υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους έχουν απευθύνει αρρωστημένο διαδικτυακό κάλεσμα. Ζητούν να εκτελεστεί ο Μπάρον Τραμπ, ο μικρότερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ από το γάμο του με τη Μελάνια.

«Σκοτώστε τον μικρό γιο του Ντόναλντ Τραμπ» αναφέρει το μήνυμα στις ιστοσελίδες όπου «κινούνται» συνήθως οι οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το site.com, που παρακολουθεί τις κινήσεις των τζιχαντιστών, έχει δοθεί και χάρτης με το σημείο όπου βρίσκεται το σχολείο του μικρού γιου του Αμερικανού προέδρου.

Ο Μπάρον Τραμπ

Ο 11χρονος γιος του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 2006. Τους πρώτους μήνες μετά την εκλογή του πατέρα του στην προεδρία των ΗΠΑ, δεν τον ακολούθησε στην Ουάσινγκτον.

Η μητέρα του Μελάνια προτίμησε να μείνουν στη Νέα Υόρκη ώστε ο Μπάρον να τελειώσει την 5η τάξη του σχολείου. Όταν μετακόμισαν την αμερικανική πρωτεύουσα, οι Τραμπ «έγραψαν» τον Μπάρον στο σχολείο Σεντ Άντριους.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ

Ο Μπάρον δεν είναι το μοναδικό παιδί που απειλούν να σκοτώσουν οι τζιχαντιστές. Στο στόχαστρό τους έχει μπει και ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ, τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

Πρόσφατα, στο Telegram, ένα application κρυπτογραφημένων μηνυμάτων που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές, έκανε την εμφάνισή της η φωτογραφία του μικρού πρίγκιπα. Τον δείχνει δίπλα από το σχολείο όπου φοιτά. Θεωρήθηκε απειλητικό μήνυμα. Ως κάλεσμα να δολοφονηθεί ο μελλοντικός διάδοχος του θρόνου της Βρετανίας.

«Ούτε η βασιλική οικογένεια θα μείνει ήσυχη», ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία. Οι οι υποστηρικτές του ISIS είχαν επίσης δημοσιεύσει τη διεύθυνση του σχολείου στο ανατολικό Λονδίνο. Με την επισήμανση πως «αρχίζει νωρίς».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...