Κοινωνία

Απίστευτο! 14χρονος με τρομερή ευελιξία στρίβει το κεφάλι του κατά 180 μοίρες (βίντεο)

«Ανθρώπινη κουκουβάγια» έχει χαρακτηριστεί ένας νεαρός από το Πακιστάν, που μπορεί να στρίψει το κεφάλι του κατά 180 μοίρες και ελπίζει κάποια στιγμή να βρεθεί στο Χόλιγουντ.

Ο Μοχάμεντ Σαμίιρ από την νότια πακιστανική πόλη του Καράτσι, χρησιμοποιεί τα χέρια του για να περιστρέψει το κεφάλι του πίσω από τους ώμους του.

Μάλιστα, ο 14χρονος ελπίζει πως η απίστευτη ευελιξία μπορεί κάποια στιγμή να τον οδηγήσει στο Χόλιγουντ.

Ο έφηβος, που εκπαιδεύεται συνεχώς για να διατηρήσει την ελαστικότητά του, δήλωσε: «Ήμουν περίπου 5-6 χρονών όταν είδα έναν ηθοποιό σε ταινία τρόμου του Χόλιγουντ να γυρίζει το κεφάλι του για να κοιτάξει πίσω του. Με εντυπωσίασε. Άρχισα να ασχολούμαι με αυτό και μέσα σε λίγους μήνες το κατάφερα. Η μητέρα μου με χτύπησε και μου είπε να μην το ξανακάνω γιατί μπορεί να τραυμάτιζα το λαιμό μου, αλλά με τον καιρό διαπίστωσε πως ήταν ένα χάρισμα με το οποίο με προίκισε ο Θεός»

Και συνεχίζει: «Το όνειρό μου είναι να δουλέψω όπως εκείνος ο ηθοποιός στις ταινίες τρόμου του Χόλιγουντ».

https://youtu.be/ud2lx8V-nGE

Ο Σαμίιρ σταμάτησε το σχολείο και έγινε μέλος μιας χορευτικής ομάδας, της Dangerous Boys, για να κερδίσει τα προς το ζην και να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του καθώς ο πατέρας του αρρώστησε. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του υπέστη δύο φορές καρδιακή ανακοπή και σταμάτησε από την εργασία του.

Η μητέρα του Ρουκσάνα Καν, δήλωσε: «Είναι μόνο ένα παιδί αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. ΘΑ ήθελα να σπουδάσει και να γίνει γνωστός, αλλά η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι’ αυτόν».

Ο Σαμίιρ μαζί με άλλα οκτώ μέλη της ομάδας του δίνουν χορευτικές παραστάσεις στο Καράτσι. Για κάθε παράσταση, το ταλαντούχο αγόρι κερδίζει περίπου 5 με 8 ευρώ.

Ο 14χρονος εξηγεί: «Μπορώ να βγάλω περίπου 80 με 100 ευρώ το μήνα. Δουλεύω για να μπορέσω να στηρίξω την οικογένειά μου. Δε θέλω οι 4 αδερφές μου να σταματήσουν τις σπουδές τους. Επίσης, ελπίζω κάποια στιγμή να εκπληρώσω το όνειρό μου και να επιδείξω το ταλέντο μου στη μεγάλη οθόνη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ