Κόσμος

Αιγύπτιος δικηγόρος προκαλεί σάλο: «Πρέπει να βιάζουμε τις γυναίκες που φορούν σκισμένα τζιν»

«Πρέπει να βιάζουμε τις γυναίκες που φορούν σκισμένα τζιν», υποστηρίζει Αιγύπτιος δικηγόρος, μιλώντας μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή του δορυφορικού δικτύου Al-Assema και ξεσηκώνοντας σάλο.

Ο Ναμπίχ αλ-Γουάς δήλωσε πως αν μία γυναίκα φορά τέτοιο παντελόνι, τότε της αξίζει να της επιτεθούν σεξουαλικά και να την παρενοχλήσουν, ενώ το πήγε και... ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας πως είναι «εθνικό καθήκον» κάθε Αιγύπτιου άντρα να την βιάσει.

Επιχειρώντας να αναλύσει την σκέψη του, πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που μια γυναίκα φορά τζιν με σκισίματα, που δείχνουν μέρος των ποδιών της, τότε προσκαλεί τους άντρες να την παρενοχλήσουν και τότε συμπλήρωσε πως ο βιασμός μιας τέτοιας γυναίκας που φορά σκισμένο τζιν είναι «εθνικό καθήκον», καθώς αυτό μόνο της αξίζει και έτσι θα μάθει να σέβεται τον εαυτό της!

«Τα κορίτσια πρέπει να σέβονται τους εαυτούς τους, ώστε να τις σέβονται και οι άλλοι. Το να προστατεύεις την ηθική, είναι πιο σημαντικό από το να προστατεύεις τα σύνορα», ήταν τα λόγια του.

Ο δικηγόρος, που είναι γνωστός φανατικός ισλαμιστής στην χώρα του, έχει ξαναπροκαλέσει σε τηλεοπτική εκπομπή. Είχε εμφανιστεί σε πάνελ με έναν κληρικό και δεν δίστασε να βγάλει το παπούτσι του και να του επιτεθεί, όταν διαφώνησε με τις... φιλελεύθερες απόψεις του!

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές