Κοινωνία

Έριξαν για τρίτη φορά ναφθαλίνη στο 6ο Λύκειο Αγρινίου

Μπορεί από τις 27 Οκτωβρίου να βρίσκονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη οι 17 μαθητές που αναστάτωναν επί σχεδόν τρεις εβδομάδες την εκπαιδευτική κοινότητα του Αγρινίου ρίχνοντας ποσότητες ναφθαλίνης σε εννέα σχολικά συγκροτήματα, ωστόσο κάποιοι ανόητοι εξακολουθούν να τους μιμούνται!

 

Το 6ο Λύκειο της πόλης έγινε για τρίτη (!) φορά στόχος της κακούγουστης και επικίνδυνης φάρσας το πρωί της Τετάρτης, όταν διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι είχαν ρίξει ναφθαλίνη σε τέσσερις αίθουσες! Οι συγκεκριμένες αίθουσες εκκενώθηκαν και καθαρίστηκαν, αλλά οι δολιοφθορείς δεν πέτυχαν τον σκοπό τους, αφού τα μαθήματα έγιναν κανονικά στις υπόλοιπες αίθουσες του σχολείου! Για το περιστατικό σχηματίστηκε από την Αστυνομία μια ακόμη δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απόπειρα πρόσκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος αγνώστων.

Η επανεμφάνιση των κρουσμάτων ρίψης ναφθαλίνης προβληματίζει τους αστυνομικούς και τους εκπαιδευτικούς, μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει το προηγούμενο μπαράζ από το οποίο είχαν υποστεί αναπνευστικά προβλήματα μια καθαρίστρια και δυο μαθητές γυμνασίου ηλικίας 13 και 14 χρόνων σε διαφορετικές περιπτώσεις. Τότε, οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στα ίχνη 16 Ελλήνων και ενός Αλβανού ηλικίας 13 ως και 17 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...