Κοινωνία

Έμειναν με το στόμα ανοικτό! Βρήκαν ένα κουτάβι στη μέση της θάλασσας…Δείτε πως βρέθηκε εκεί! (βίντεο)


Στα ανοιχτά της θάλασσας περιμένει κανείς να συναντήσει ψάρια ή κάποιο θαλάσσιο κήτος.

Σίγουρα, όμως κανείς δεν περιμένει πως θα δει έναν σκύλο! Φανταστείτε, λοιπόν, την έκπληξη μιας παρέας Ιταλών ιστιοπλόων, όταν είδαν ανοιχτά του πελάγους ένα σκύλο να κολυμπά!

Το περιστατικό συνέβη ανοιχτά της Νάπολης και οι ιστιοπλόοι μετά την αρχική τους έκπληξη περισυνέλεξαν τον περίεργο “ναυαγό”. Και του έσωσαν, όπως καταλαβαίνετε, τη ζωή καθώς τα νερά ήταν παγωμένα και το ζώο εξαντλημένο από την προσπάθεια!
https://www.youtube.com/embed/SwjUjSdxEZc

Πως, όμως, κατάφερε ένα σκυλάκι να βρεθεί ναυαγός στη θάλασσα;

Η ιστορία του σκύλου ήταν ένα μυστήριο γι’αυτούς. Όσο για την περιπέτειά του; Σίγουρα θα τη θυμούνται για καιρό.

 

Τελικά πιάνοντας στεριά έμαθαν και τι ακριβώς είχε γίνει. Ο Noodle, όπως αποδείχτηκε πως ονομαζόταν ο σκύλος, είχε πέσει από το ferry boat με το οποίο ταξίδευε με τον ιδιοκτήτη του.

Το πλήρωμα του πλοίου αρνήθηκε να σταματήσει για να σώσει το ζώο κι έτσι ο σκύλος βρέθηκε ναυαγός στα ανοιχτά της θάλασσας. Ευτυχώς, μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός και τον εντόπισε η ομάδα των ιστιοπλόων.

Κατάφερε, μάλιστα, να ξαναβρει το αφεντικό του, τον Mario Di Meglio! Η περιπέτεια του θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία. Ευτυχώς, όμως, γι ‘αυτόν, είχε αίσιο τέλος!

 

πηγή : diaforetiko

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...