Ραγδαίες εξελίξεις μετά το συμβάν ΝΑΤΟ-Τουρκίας: Ζήτησε Su-35 ο Ερντογάν; Ικετεύει να ξεκινήσει ΤΩΡΑ η κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου!

Δημοσίευση: 18 Νοεμβρίου 2017, 8:29 μμ | Ανανέωση: Νοεμβρίου 18, 2017 στις 8:38 μμ

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Oλα αλλάζουν μετά το περιστατικό στη Νορβηγία με τον οργισμένο Ερντογάν να μην κάνει αποδεκτή τη συγγνώμη του ΝΑΤΟ. Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ. Τ. Ερντογάν αμέσως παρακάλεσε να τεθούν τα θεμέλια για το πυρηνικό εργοστάσιο Akkuyu στη νότια Τουρκία μέχρι το τέλος αυτού του μήνα ενώ έδωσε εντολή σε αξιωματούχους του να ξεκινήσουν συνομιλίες με χώρα (Ρωσία;) που δεν κατονομάζεται για μαχητικό ώστε να είναι έτοιμο το «Σχέδιο Β» σε περίπτωση που «συμβεί» κάτι με το F-35!

Τονίζουμε πως στην επίσκεψη Ερντογάν στη Μόσχα, ο «Σουλτάνος» πήρε μαζί του και τον Α/ΓΕΕΘΑ Χ.Ακάρ…και όχι μόνο.

Βιάζεται ο Ερντογάν να προλάβει να αποκτήσει πυρηνική τεχνολογία στα πρότυπα του Ιράν για να διασωθεί απ’ αυτό που έρχεται!

Ο εφιάλτης αν δεν έρθει σε μετωπική με τις ΗΠΑ είναι πλέον ορατός για την Ελλάδα. 


Ο Ερντογάν δεν θέλει πυρηνικά εργοστάσια για…ενέργεια αλλά για πυρηνικά όπλα!

Πριν λίγο ο Ερντογάν έκανε και νέες δηλώσεις στις οποίες είπε:

«Εμείς τους πήραμε τους S400 και τελείωσε», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε επαρχιακό συνέδριο του κόμματός του στη Ριζούντα (Ρίζε) του Πόντου, λέγοντας μάλιστα πως εκείνοι που αντιδρούν έκαναν τα ίδια και κατά την εισβολή στην Κύπρο και κατά τον αγώνα της Τουρκίας κατά της τρομοκρατίας.

«Γιατί πρωτύτερα αυτοί που δεν έβγαλαν άχνα όταν άλλες χώρες, όπως η Ελλάδα, η Σλοβακία, η Βουλγαρία αγόρασαν μία κατώτερη έκδοση του ίδιου συστήματος, τώρα φωνάζουν κατά της Τουρκίας;

»Γιατί όταν οι βαλτικές χώρες εξοπλίζονται με ‘Πάτριοτ’ δεν λένε τίποτα κι όταν πρόκειται για την Τουρκία δείχνουν άλλη συμπεριφορά;

»Να μας συγχωρούν αλλά η Τουρκία σε ένα τέτοιο θέμα δεν θα πάρει την απόφασή της ρωτώντας κάποιους για να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Μιλώντας με το έθνος της, μόνο έτσι θα αποφασίσει», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Τούρκο Πρόεδρο «αυτοί τα ίδια έκαναν και κατά την ειρηνευτική επιχείρηση [σ.σ. εισβολή] του 1974 στην Κύπρο και κατά την περίοδο του 30ετή αγώνα μας εναντίον της [σ.σ. κουρδικής] τρομοκρατίας.

»Και ειδικά κατά τις πρόσφατες κρίσεις στη Συρία και το Ιράκ είδαμε πόσο μπορούμε να τους έχουμε εμπιστοσύνη».

Στην τελευταία συνάντηση στο Σότσι, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ερντογάν αποφάσισαν να ξεκινήσουν τον πρώτο αντιδραστήρα στο Akkuyu το 2023, ενώ η ρωσική κρατική πυρηνική υπηρεσία Rosatom θα ξεκινούσε εργασίες στο μέλλον.

Όλα άλλαξαν όμως, ειδικά μετά το περιστατικό στην Νορβηγία,  και ο Τούρκος Σουλτάνος κατανόησε ότι αποτελεί στόχο των νατοϊκών κέντρων και ειδικά των ΗΠΑ με τις επιλογές του.

Το μόνο που θα τον σώσει θα είναι η απόκτηση πυρηνικών όπλων τίποτε άλλο.

Επίσης ο ίδιος δεν δέχθηκε σήμερα τη συγγνώμη της συμμαχίας του ΝΑΤΟ μετά την εμφάνιση του ονόματός του σε ένα «πίνακα του εχθρού» σε μία άσκηση, τονίζοντας ότι αυτή η ασεβής συμπεριφορά δεν μπορεί να συγχωρεθεί τόσο εύκολα.

«Είδατε την ασεβή συμπεριφορά στην άσκηση του ΝΑΤΟ χθες. Υπάρχουν κάποια λάθη που γίνονται όχι από ηλίθιους αλλά μόνο από ανθρώπους της βάσης», ανέφερε ο Ερντογάν σε ομιλία που μεταδόθηκε απευθείας από την τηλεόραση.

 «Αυτό το θέμα δεν μπορεί να κλείσει με μια απλή συγγνώμη», είπε.

Τονίζουμε ότι σε  νατοϊκή άσκηση  από 08 -17 Νοεμβρίου 2017 , έλαβε χώρα περιστατικό κατά το οποίο «απεικονίστηκε» το πρόσωπο του Ερντογάν και του Ατατούρκ ως «εχθρικά»  προκαλώντας την οργή του Τούρκου προέδρου .

Η απόσυρση των 40 Τούρκων στρατιωτών έγινε την τελευταία ημέρα ενώ προκλήθηκε ένταση ανάμεσα σε Τουρκία και ΝΑΤΟ , η οποία δεν έχει ακόμα κοπάσει μιας και οι Τούρκοι παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Για το περιστατικό αποτάχθηκε ένας αξιωματικός και απολύθηκε ένας τεχνικός υπολογιστών που ήταν σε συνεργασία με τον νορβηγικό  στρατό.

Το περιστατικό όμως έφερε στην επιφάνεια το «μίσος» που τρέφουν πολλοί στην Ευρώπη για την σημερινή Τουρκία του Σουλτάνου Ερντογάν , κάτι που ενστερνίζονται σίγουρα πολλοί περισσότεροι .

Το «λάθος» όμως προφανώς το οποίο ίσως και να μην ήταν λάθος , αλλά να  αφορούσε «μήνυμα» για την στάση του Τούρκου προέδρου σε σχέση με τον Πούτιν και την Ρωσία αλλά και την αγορά των πυραύλων S-400.

Άλλωστε είναι γνωστό τι «τράβηξε» ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Καραμανλής για τις σχέσεις αυτές …θα την γλυτώσει ο  Ερντογάν;

Yπενθυμίζεται ότι Ρωσία και Τουρκία είχαν υπογράψει το 2010 διακρατική συμφωνία για την κατασκευή του πρώτου πυρηνικού σταθμού «Ακούγιου» στην Τουρκία.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων, περιλαμβάνει την κατασκευή τεσσάρων αντιδραστήρων BBER-1200 συνολικής ισχύος 4800 MW, ενώ η ρωσική εταιρεία «Rosatom» προγραμματίζει την λειτουργία του πρώτου αντιδραστήρα το 2023.

Το πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακούγιου απέναντι από την Κύπρο το οποίο θα βοηθήσει τα μέγιστα την Τουρκία να αποκτήσει πυρηνικές κεφαλές που θα τοποθετούνται στους νέους βαλλιστικούς  πυραύλους, που κατασκευάζει το τουρκικό ίδρυμα TUBITAK-SAGE, προκαλώντας επιπλέον «πονοκέφαλο» στην Αθήνα.  

Η Τουρκία υπενθυμίζουμε ότι έχει προχωρήσει από τις 11 Μαΐου  2017, σε δοκιμαστική εκτόξευση του πρώτου βαλλιστικού τύπου πυραύλου «Bora» στην επαρχία της Σινώπης στην Μαύρη Θάλασσα, με βεληνεκές 270 χλμ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το σχέδιο για την κατασκευή του σταθμού Ακούγιου δέχεται έντονες επικρίσεις από τους οικολόγους οι οποίοι καταγγέλλουν τις επιπτώσεις του στο περιβάλλον και τη κατασκευή του σε μία ζώνη με έντονη σεισμική δραστηριότητα.

 • Spyros Spyropoulos

  1ος! Ραγδαιες εξελιξεις!

 • Sebastian Saporo

  ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΧΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΕΓΕΡΣΗ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ…. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΤΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΕΜΦΥΛΑ» ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΔΛΔ..

  • πολλά γίνονται και είμαστε στην απέξω…

  • ACBOC o ANAΦENTOC

   Εμεις φιλε μου ασχολουμαστε με το πολυτεχνειο και τους επαγγελματιες αναρχικους!!!!

   • και μάλιστα εισαγόμενους!

    • ACBOC o ANAΦENTOC

     Ε δεν φτανουν τα δικα μας κ@λ@παιδα

     • έστειλε ενισχύσεις ο μπάρμπα Σόρος!

     • ACBOC o ANAΦENTOC

      Ντροπη στους κατοικους αυτου του πλανητη που επιτρεπουν να υπαρχει ακομα αυτο το αιμοβωρο τερας ο Σορος..

 • sds

  Τον ελεγα «Ερντοτσογλαν»
  Απο τωρα θα τον λεω «ΕρντοΧιτλερ»

  • © Proud to be Greek

   Αργησες λίγο…..

 • Doctor

  Φαντασθειται τον Ερδογαν σαν εναν Ελληνα ηγετη πατριωτη που τον εχουν πουλησει και προδωσει οι δυτικοι γιατι εβαλε πρωτα την πατριδα,σ αυτην την φαση τον λυπαμαι

  • το μέλλον θα δείξει και αυτουνού τις επιλογές του, εγώ πάντως τον παραδέχομαι, βάζει το συμφέρον της πατρίδας του πάνω απ΄όλα παίζει γερά, άσχετα από την κατάληξη…
   είδαμε και τους δικούς που φιλούν τον κ@ λο των δυτικών τι κέρδισαν…

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΕ ΓΙΑΤΡΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ.https://i.pinimg.com/originals/26/52/a8/2652a88cbcc703faaf90ead48903ae60.gif

  • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

   Δεν τον πρόδωσαν οι Δυτικοί.
   Πρωτίστως, τον απέρριψαν οι δικοί του για τον μεγαλοϊδεατισμό του.
   Οδηγεί την Τουρκία στα βράχια με την αλλαζονεία του.

   • κράτα μικρό καλάθι σχετικά με το που την οδηγεί, ας μην θεωρούμε δεδομένο αυτό που μας συμφέρει…

    • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

     Ακολουθεί τον αρχαίο κανόνα της ύβρεως.
     ὕβρις → ἄτη → νέμεσις → τίσις
     Ξεπέρασε το στάδιο της ύβρεως -αλλαζονείας- βρίσκεται στο στάδιο της άτης -τρέλας- και αναμένεται αναπόφευκτα το μοιραίο λάθος -νέμεσις- που θα οδηγήσει στην τίσιν -καταστροφή- και επαναφορά της κανονικής τάξης.

     • δεν πάει ακριβώς έτσι στην πολιτική…εγώ αυτό που βλέπω είναι πως πασχίζει για τα συμφέροντα της πατρίδας του πάνω απ΄όλα…που την βλέπεις την ύβρη;
      Η ιστορία θα τον κρίνει…και όλα απ΄το αποτέλεσμα θα κριθούν…
      και ποια είναι η κανονική τάξη δηλαδή; τα συμφέροντα των δυτικών στην Τουρκία;

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

      Ύβρις είναι η αλλαζονεία, που κάνει τον άνθρωπο να νομίζει πως είναι πιό πάνω απ’ τους άλλους πως ομοιάζει στον θεό. Αυτό το είδαν και οι Εβραιοαμερικανοί και τον ενέταξαν στον άξονα του κακού, με όλες τις συνέπειες που είδαμε και αν έχουμε χρόνια θα δούμε και στο μέλλον.

     • ορίστε; είδαν οι εβραιοαμερικάνοι πως ήταν αλαζόνας ο Ερντογάν και τον ενέταξαν στον άξονα του κακού;
      τώρα ρε φίλε…σοβαρολογείς;
      Δηλαδή τιμητές του άξονα του καλού μ΄αυτή την λογική είναι οι εβραιοαμερικάνοι;

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

      Δεν λέω αυτό. Εκείνοι θέλουν υποχείρια. Μόλις διαπίστωσαν πως ο Ερντογάν δεν είναι τέτοιος, τον ενέταξαν στον «άξονα του κακού», δηλαδή αυτούς που θέλουν να εξολοθρεύσουν (βλ. Σαντάμ, Καντάφι κλπ). Οι Εβραιοαμερικανοί δεν είναι τιμητές του καλού, αλλά οι παγκόσμιοι ηγέτες και μπαμπούλες.

     • Επομένως για την πατρίδα του (και δυστυχώς για μας) ο Ερντογάν μια χαρά ηγέτης είναι!

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

      Προσωρινά έτσι δείχνει, ΑΛΛΑ:
      – βάζει τους Τούρκους σε ατελείωτες πολεμικές συρράξεις
      – κινδυνεύει να τους βγάλει από το ΝΑΤΟ, που τόσο τους έχει στηρίξει στο παρελθόν
      – τους φουσκώνει τα μυαλά για νέα αυτοκρατορία.

      Αυτά είναι προσωπικά «κατορθώματα» του Ερντογάν. Πολλοί Τούρκοι δεν τα θέλουν. Εκείνοι έχουν εξοστρακιστεί, φυλακιστεί, χάσει τις δουλιές τους, την οικογενειακή τους γαλήνη. Έχει εγκαθιδρυθεί μια Οθωμανικού τύπου εξουσία, δεν είναι τυχαίο που τον λένε Σουλτάνο. Οι μορφωμένοι και φιλοευρωπαίοι δεν το θέλουν.

     • Όπως είπα και πιο πάνω, αυτό το …»προσωρινά» θα το δούμε, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό!

   • Γιώργος fs.

    Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα.

    Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος

    μτφρ: τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση

    • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

     Οι σοφοί μας πρόγονοι!

  • © Proud to be Greek

   Φαντάζεσαι να μην έλεγε τίποτα??

 • Γιώργος fs.

  Ο Ερντογάν δείχνει να κάνει στροφή προς τον Πούτιν……κάτι που δεν θα του βγει σε καλό!!!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ..

 • skeptomenosellin

  Θέλει, θέλει, θέλει, για να δούμε τι θα πάρει στο τέλος. πάντως S400 θα πάρει. Και πάει όπως προείπα για Su 35 και για Su50 και για πυρηνικό σταθμό και μετά βλέπουμε…

  • θα πάρει F-35 ή SU-35 να αποφασίσουμε!

   • Spock

    TSU 35 θα παρει

    • skeptomenosellin

     χαχααχχα. Μακάρι…

    • το πιθανότερο…

    • Spyros Spyropoulos

     Μπορει και TSU-TSU 36……..

     • Spock

      να μη σου πω και PSO-45….

     • Spyros Spyropoulos

      Καλυτερα να μην προσθεσω τον τυπο LI……..

   • skeptomenosellin

    Αν του κόψουν τα F35 μάλλον θα πάει για Σουχόϊ 35…

    • RED OR DEAD

     35 φάσκελα θα πάρει Σύγγαυρε και αδελφέ Χάρη!!!Χαχαχαχαχα!!!;)

     • skeptomenosellin

      Πάλι νικήσαμε σήμερα ή όχι?

     • RED OR DEAD

      1-1 μόλις ισοφάρισε ο Λεβαδειακός…:(

     • skeptomenosellin

      φθουυυυυυ…..

     • Γιώργος fs.

      Άσχημο νέο!!!

    • Γιώργος fs.

     Αν του κόψουν τα ανταλλακτικά γι όλο το Πολεμικό υλικό που έχει τότε θα βρεθεί σε δυσχερεστατη θέση.

     • skeptomenosellin

      Παράγει πολύ πράγμα Τουρκία αδελφέ. Έχει σχεδόν αυτάρκεια…

     • αυτό ναι θα είναι κάτι το σοβαρό ως πρόβλημα γι΄αυτόν…

     • Spock

      Το εκλεισε το κομμωτηριο….εναλλακτικες παντως δεν λειπουν μεσα στα πλαισια …

 • Αντύπα
 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  1-1 φίλε RED….

 • kraser

  Oλοι τον ζηλευουν για αυτο το πολεμουν και θελουν να του μοιασουν https://uploads.disquscdn.com/images/43d5253f3c912d6737bf1a46ad9a3dc9cbbb72d6820560eba7f61129f3eeccb9.png

 • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

  αυτός είναι ΈΛΛΗΝΑΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία!!!!! Μακάρι να μας κυβερνούσε κι εμάς….

  • μαντροσκυλο

   ο ερντο?

   • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

    ναι

    • μαντροσκυλο

     θες να σε κυβερνηση?

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      ναι

     • μαντροσκυλο

      μπορεις να πας να γινεις τουρκος , η κανε υπομονη μεχρι ναμας κατακτησουν

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      εντάξει

     • δεν είπε αυτό…απλά το να βλέπει κανείς τις ικανότητες ενός αντιπάλου δεν είναι κακό, ίσα ίσα ανοίγει τα μάτια!

     • μαντροσκυλο

      ναι πλακα του κανω , εννοει να ειχαμε εναν πατριωτη σαν τον ερντο

     • α έτσι; αχαχαχαχαχα
      όμως απλά επειδή κι εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές στο γραπτό λόγο, εύκολα αυτά που γράφουμε παραξηγιώνται! άσε την έχω πατήσει πολλές φορές!!

     • kraser

      Λεει οτι μακαρι να μας κυβερνουσε με την αγαπη που εχει για την χωρα του με την νοοτροπια που εχει αλλα να ηταν Ελληνας και χριστιανος

     • μαντροσκυλο

      παρτιωτης φιλε , δεν ειναι πατριωτες μονο οι χριστιανοι

     • kraser

      Εγω θα σου πω φιλε οτι τωρα μας κυβερνα ενας δηλωμενος αθεος και τα προηγουμενα χρονια καποιοι κυριοι που φορουσαν ποδιτσες και ειδες που πηγαμε δηλαδη οτι θες εκτος απο χριστιανο σε μια χωρα που το 95% ειναι χριστιανοι οι Ελληνες δεν λεμε για τους λαθροταλιμπαν τον τελευταιων καιρων.

     • μαντροσκυλο

      εγω ειμαι 12θειστης , αγαπαω την χωρα μου , πηγα στρατο , ψωνιζω παντα ελληνικα προιοντα, και ποτε μου δεν εδωσα δουλεια σε μεταναστη

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      τι είσαι εσύ;

     • μαντροσκυλο

      τι δεν σου αρεσει?

     • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

      τι να μου αρέσει;

     • μαντροσκυλο

      στα ^^ αν σου αρεσει στα ^^ και αν δεν σου αρεσει

     • μαντροσκυλο

      μην ξεχνας οτι εχουμε 3 θρησκειες ελληνικες , ορθοδοξοι, καθολικοι ( στα νησια μια χαρα πατριωτες) και 12θειστες

   • λένε πως είναι ποντιακής καταγωγής…τώρα από εκεί κι έπειτα τρέχα γύρευε…

    • μαντροσκυλο

     καλα αν ακουσω οσα λενε , 5 απο τα δις ειναι ελληνες

     • μαντροσκυλο

      7δις

     • ναι εντάξει…εννοείται :)

     • μαντροσκυλο

      ειναι σαν το 1/3 των τουρκων που ειναι »ελληνες»

     • λέγονται πολλά….τι απ΄όλα αυτά αληθεύει τώρα…άγνωστο…

    • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

     είναι και φαίνεται, όχι απλά στην καταγωγή

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  20.000 χειρόγραφα φυλάσσουν οι βιβλιοθήκες τών μοναστηριών τού Αγίου Όρους. Η μονή Μεγίστης Λαύρας διαθέτει 2.242 χειρόγραφα κατέχοντας την 3η θέση σε χειρόγραφα παγκοσμίως, ενώ η 1η θέση ανήκει επίσης σε μοναστήρι, τη μονή Αγίας Αικατερίνης στο Σινά που διαθέτει 4.500 χειρόγραφα από τα οποία το 75% είναι ελληνόφωνα. (Τη δεύτερη θέση έχει το Βατικανό με 3.500 χειρόγραφα.

  http://trelogiannis.blogspot.gr/

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!!!!!!!!!ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΥΠΟΠΤΟ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ..Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

   • Γιώργος fs.

    Καλησπέρα καλόκαρδε ΑΡΧΟΝΤΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ!!!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΦΩΝΑΖΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΑ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ..

     ЭЄXRHSTOSЭЄ Γιώργος fs. • 14 λεπτά πριν

     ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕ ΑΗΤΤΗΤΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ!!!!!!!!!!! https://i.pinimg.com/origin…3

     Edit

     Reply

     Share ›

   • ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ !!!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

    δεν είναι πάντα κακό να μην βγαίνουν όλα προς τα έξω

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!

 • © Proud to be Greek

  Οσο πάει και χειροτερεύει την θέση του, φέρνει την τουρκιά όλο και πιο κοντά στον «Αξονα του Κακού» για την Δύση, αν και εγώ πάντα λέω οτι είναι το ίδιο το Κακό.

  • Σωστό αυτό, η Τουρκία διαχρονικά αντιπροσωπεύει την αρπαγή, είτε εδαφών, είτε ανθρώπων (παιδομάζωμα, γενίτσαροι…)

   • © Proud to be Greek

    Αν υπάρχει εν ζωή αντίχριστος επι Γής, αυτός είναι ο Ερντογάν.

    • εγώ σαν ηγέτη πάντως τον παραδέχομαι, εξάλλου…στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό!

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ.ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

     • © Proud to be Greek

      Τότε τι τον παραδέχεισαι??
      Επειδή θα τον ξυρίσουν στο τέλος και κατα συνέπεια την πατρίδα του??

     • καλά..κάτσε να δούμε τι θα γίνει μ΄αυτό το…»τέλος» και βλέπουμε…

     • © Proud to be Greek

      Εγώ ποτέ δεν παραδέχομαι εναν ισλαμοφασίστα ο,τι και να κάνει για το συμφέρον του.

     • κανένας δεν παραδέχεται τον εχθρό και έτσι πρέπει αλλά αυτό δεν στερεί και σε κανέναν το δικαίωμα της κριτικής σκέψης για τις πράξεις του αντιπάλου…

     • © Proud to be Greek

      Εμένα η κριτική μου σκέψη μου επιβάλει να τον βλέπω αλλιώς:
      –> ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

 • Deadpool_Nikeus

  έχει ψωνιστεί πολύ…και η πτώση θα είναι άσχημη

  • Το Κρεμλίνο δε τρώει σανό για ν’ αφήσει στρατηγικής σημασίας οπλισμό να πέσει σε λάθος χέρια.

 • Doctor

  Περα απο τις γεωπολιτικες θεωριες,αν του δωσουν οι Ρωσοι οτι θελει σε οπλα θα εχουν αυτο που ειχαν οι Αμερικανοι 60 χρονια και συνεβαλε στο να γινουν υπερδυναμη

  • Μη περιμένεις τίποτε καλό από μια υποτελή στους ερπετοσιωΝΑΖΙ Αμερικανούς κυβέρνηση.

   • Doctor

    Ποια κυβερνηση ρε Γιαννη;

  • © Proud to be Greek

   Ο Μπιν Λάντεν είναι πεταμένος κάπου στον Ινδικό
   Ο Καντάφι κάπου θαμμένος στην Σαχάρα.
   Ο Σαντάμ είναι τυχερός και έχει τάφο.
   Ο Ερντογάν ??????

   • Doctor

    Αν ειχαν συμμαχους τους Ρωσους δεν θα ηταν,και μην με κανεις Επωνυμε να υπερασπιζομαι τον Ερδογαν,απλως προσπαθω να δω πιο αντικειμενικα το θεμα

    • © Proud to be Greek

     Δεν σε κάνω αγαπητέ να υπερασπίζεσαι τον Ερντογάν απλά σου θυμίζω τι παθαίνουν αυτοί που πανε να σηκώσουν κεφάλι στον Νονό.

     • παραβλέπεις όμως τις πλάτες των Ρώσων που όπως είπε ο δόκτωρ διαθέτει ο Ερντο και που δεν διέθεταν τις συγκεκριμένες χρονικές στιγμές αυτοί που ανέφερες (Καντάφι-Σαντάμ, ο άλλος ήταν κοινός τρομοκράτης)

     • © Proud to be Greek

      Η μέθοδος θα είναι διαφορετική, και ουτε οι ρώσοι (θα) είναι διατεθειμένοι να έρθουν σε πόλεμο με την Αμερική «για τα μάτια» του μπινe

     • ACBOC o ANAΦENTOC

      Τσιμεντενια βατραχοπεδιλα!!!!

 • Jorge Melissas

  Τα βασικά σημεία κλειδιά προς την Αυτάρκεια
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/11/blog-post_356.html#more

 • Jorge Melissas

  Καμιά φορά οι άνθρωποι της Εκκλησίας πέφτουν στη παγίδα του “κλειστού κλαμπ”
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/11/blog-post_703.html#more

 • Spock

  τους S400 αν τους παρουν η θα τους «φανε» οπως τους φαγαμε εμεις τους 300 η θα βγει εκτος F35…Eχουν αυτοπαγιδευτει προσπαθωντας να εκβιασουν τους Δυτικους στο ζητημα της προμηθειας Α/Α μεγαλου βεληνεκους.Ο Πουτιν δεν προκειται να καταπιει μια ακυρωση και αν το κανει θα ζητησει τον ουρανο με τα αστρα.Αυτο δεν σημαινει οτι προσανατολιζονται σε SU κατι τετοιο ισοδυναμει με διαλυση της THK.
  Εναλλακτικα θα επιταχυνει την αναπτυξη του TFX η θα προχωρησει σε προμηθεια καποιου Ευρωπαικου μαχητικου η και τα δυο…

  • Ο Κοντός δεν πρόκειται ν’ αφήσει τους S-400 και τα Su-35 να πέσουν στα χέρια των ΗΠΑ από τη στιγμή που το ΝΑΤΟ θέλει να τα χρησιμοποιήσει εναντίον μας.

   Το πυρηνικό εργοστάσιο στο Akkuyu θ’ αξιοποιηθεί από τον αμερικανικό στρατό για τη παραγωγή όπλων μαζικής καταστροφής.

   • Spock

    το Ακουγιου θα καταστραφει στα εγκαινια απο βολη HAAAAAARP

 • RED OR DEAD

  ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!
  2-1 Ο ΚΟΥΤΡΗΣ!!!!!!!;)

  • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

   τι παίχτη μας πήρατε πάλι….

   • Γιώργος fs.

    Ευχαριστούμε για τον παιχταρά!!!,

    • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

     από τον έναν θρύλο στον άλλον!!!

     • RED OR DEAD

      Από τον Άγιαξ στην ΘΡΥΛΑΡΑ!!!Χαχαχαχαχα!!;)

  • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

   Το άξιζε!

   • RED OR DEAD

    Έχασε τα άχαστα ο Θρύλος απόψε…2-1 αντί για 8-1!;)

    • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

     Ο τερματοφύλακάς τους ήταν πολύ καλός γενικά.

     • RED OR DEAD

      Και ο Λεβαδειακός ήταν αξιόμαχος γενικότερα και το πάλεψε όσο μπορούσε με αντεπιθέσεις…;)

  • Παπαγαλος ο Παιχταρας
   • Με τον Γιάννη Μώραλη στο τιμόνι ο ΟΣΦΠ ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.

    Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέστρεψε την ομάδα.

  • skeptomenosellin

   Πόσο θέλει ακόμα?

 • Γιώργος fs.

  2-1 ο Ολυμπιακός.

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  • Προπαγάνδα των ερπετοσιωΝΑΖΙ για να μπουν ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι στο ίδιο σακί με τους ΝΑΤΟϊκούς μακελάρηδες.

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ..

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Γνωρίζεις πόσες λεγεώνες αοράτων εχθρών σε κυκλώνουν, γνωρίζεις ότι ο καθένας τους σε πολεμάει με τον δικό του ειδικό τρόπο;

  Βρυχώνται όλοι τους και στριγγλίζουν εκκωφαντικά,και ας μην τους ακούς εσύ, πασχίζοντας λυσσασμένα να καταβροχθίσουν την ψυχή σου.

  http://www.orthodoxia.online/2017/11/15/%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%b5%cf%82-%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b5%cf%8e%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%87%ce%b8/

 • kraser

  ΝΕΟ ΘΕΜΑ

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Μονο λογια πολλα μεχρι στιγμης απο Αμερικανους και ΝΑΤΟ χωρις καμια ουσια.Μεχρι στιγμης ο Σουλτανος εχει το πανο χερι.Τελειως ανετοιμοι οι Αμερικανοι και το ΝΑΤΟ με τις πολλες παροχες και εγκαταστασεις στην Τουρηκια.Η μονη δυνατοτητα ειναι η ανατροπη του Σουλτανου(Πολυ δυσκολη) και μονο τοτε τα πραγματα μπορουν να παρουν καποια στροφη.Με τον δικον μας τα καταφεραν.Με τον Σουλτανο δυσκολα γιατι γνωριζει και τα κολπα τους αλλα και τι τον περιμενει.Ισως η τυχη του Σανταμ.

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Οι αληθειες δεν πρεπει να γραφονται; Αλλα να αφαιρουνται;

 • PatmosI

  Θα γίνει της τουρκίας….αναμένουμε να πέσει η θερμοκρασία πυρήνα…