Αθλητισμός

Yψώθηκε η Ελληνική σημαία έξω από την Αγιά Σοφιά!

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού από την Μυτιλήνη ύψωσαν την Ελληνική σημαία μπροστά στα μάτια των Τούρκων έξω από την Αγία Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη.

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν από την Μυτιλήνη μέσω Τουρκίαςς για την Βαρκελώνη με σκοπό να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό έκαναν στάση στην Κωνσταντινούπολη και ύψωσαν την σημαία της Ελλάδας, του Ολυμπιακού και της Θ.7 Μυτιλήνης έξω από την Αγία Σοφιά αποκαλύπτει το lesvospost.com.

Περισσότεροι από 3.000 φίλοι του Ολυμπιακού ταξίδεψαν από όλη την Ευρώπη για να δώσουν το παρών στο Καμπ Νόου για να δουν από κοντά το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Η κάμερα του Olympiacos Tv βγήκε στους δρόμους της Βαρκελώνης οι οποίοι είχαν έντονο το κόκκινο στοιχείο από τους φιλάθλους της ομάδας και μάζεψε προβλέψεις.

Οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους «μπλαουγκράνα» σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, όχι τόσο για την εξέλιξη του ομίλου που λίγο πολύ μοιάζει προδιαγεγραμμένη, αλλά για την ψυχολογία της ομάδας εν όψει των κρίσιμων αγώνων που την ακολουθούν.

Πέραν της δεδομένης δυναμικής της Μπαρτσελόνα ο Λεμονής έχει να αντιμετωπίσει και τα δικά του προβλήματα καθώς έμειναν εκτός οι Εμενίκα, Σεμπά, Μπεν με τον Έλληνα τεχνικό παρόλο που σκεφτόταν να παρατάξει την ομάδα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς να καταλήγει όπως όλα δείχνουν σε τετράδα στην άμυνα (με ερωτηματικό ποιος από τους Ένχελς, Νικολάου θα είναι ο παρτενέρ του Μποτία με τον τελευταίο να επιστέφει στο βασικό σχήμα μετά τον καλοκαιρινό τραυματισμό του) και τρεις αμυντικούς μέσους (Ρομαό, Ζντίελαρ, Ζιλέ) ελπίζοντας ότι με τα τρεξίματα τους δεν θα αφήσουν στους Καταλανούς να προκαλέσουν πολλά προβλήματα.

Ο Ζόρντι Άλμπα είναι η απουσία της τελευταίας στιγμής στην Μπαρτσελόνα με τον Βαλβέρδε να παρατάσσει τη βασική του ενδεκάδα καθώς θέλει να κάνει το 3χ3 και να κλειδώσει την πρόκριση.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενάντια στην Barça

Με 4-3-3 παρατάσσει τον Ολυμπιακό στο «Καμπ Νου» για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα ο Τάκης Λεμονής.

Ο Προτό είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου και Κούτρη στην τετράδα της άμυνας. Ο Ρομαό αμυντικός μέσος, με τους Ζιλέ, Ζντιέλαρ να παίζουν ως εσωτερικοί μέσοι, ενώ οι Ανδρούτσος, Καρσελά θα πλαισιώνουν τον Οφόε στην επιθετική γραμμή!

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Μποτία, Ρομαό, Νικολάου, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Ζιλέ, Ζντιέλαρ, Καρσελά, Ανδρούτσος, Οφόε.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Καπίνο, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Τζούρτζεβιτς, Βούκοβιτς, Ένχελς, Πάρντο.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα που παρατάσσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε κόντρα στον Ολυμπιακό: Τερ Στέγκεν, Ντίνιε, Ουμτιτί, Πικέ, Σέρχι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Παουλίνιο, Μέσι, Σουάρες, Ντεουλοφέου.

Όσον αφορά στη διάταξή τους, πρόκειται ουσιαστικά για ένα 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή και τον Μέσι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Σουάρες και Ντεουλοφέου.

Δείτε βίντεο και εικόνες:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές