Εκκλησία

O Τράμπ στηρίζει τον πάστορα που ισχυρίζεται πως "ο Σατανάς δημιούργησε την Ρ/καθολική Εκκλησία" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Donald Trump δημοσίευσε ένα tweet, συνιστώντας ένα βιβλίο που ονομάζεται "A Place Called Heaven" και αποκαλώντας τον συγγραφέα του, τον Dr. Robert Jeffress, "υπέροχο άνθρωπο".

Αυτό που δεν είπε βέβαια ο Αμερικανός πρόεδρος είναι ότι αυτός ο "υπέροχος άνθρωπος" έχει κάνει πολλές αμφιλεγόμενες δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του ισχυρισμού του ότι "ο Σατανάς βρίσκεται πίσω από την Καθολική Εκκλησία".

Πάντως δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Trump επαινεί τον Jeffress. Ο πάστορας έχει προβάλλει και στηρίξει επανειλημμένα τον Τράμπ, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να πει ότι ο Θεός του έδωσε την εξουσία για να βγάλειαπό την μέση τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Kim Jong-Un .

Αλλά τώρα που ο Trump προσέφερε στον Jeffress την πλήρη υποστήριξη του, έρχονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον πάστορα. Ο Jake Tapper του CNN δημοσίευσε αυτό το βίντεο στο οποίο ο Jeffress διατείνεται ότι ο Σατανάς βρίσκεται πίσω από τον καθολικισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=nI0MBgA7ckA

Ο Τζέφρις συνδέει την Ρ/Καθολική Εκκλησία με μια «θρησκεία βαβυλωνιακού μυστηρίου που εξαπλώνεται σαν μια λατρεία σε ολόκληρο τον κόσμο».

«Οι ανώτεροι ιερείς αυτής της ψεύτικης θρησκείας, εκείνης της ψεύτικης θρησκείας, θα φορούν στέμματα που μοιάζουν με τα κεφάλια ενός ψαριού. Αυτό ήταν για να προσκυνήσουμε τον θεό ψαριών ... ήταν ότι η θρησκεία μυστηρίου της Βαβυλώνας που μολύνει την πρώιμη εκκλησία ... η πρώιμη εκκλησία ήταν κατεστραμμένη από αυτή τη θρησκεία μυστηρίου της Βαβυλώνας και σήμερα η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαφθοράς» υποστηρίζει.

Στο επόμενο μέρος του βίντεο, απευθύνεται στις πιθανές ανησυχίες των επικριτών του, λέγοντας:

«Εξάλλου, η Καθολική Εκκλησία μιλάει για τον Θεό, τη Βίβλο και τον Ιησού και το αίμα του Χριστού και τη σωτηρία!Δεν είναι αυτή η μεγαλοφυία του Σατανά; Αν θέλετε να παραποιήσετε ένα λογαριασμό σε δολάρια, δεν το κάνετε με πορφυρό χαρτί και κόκκινο μελάνι. Δεν πρόκειται να ξεγελάσετε κανέναν με αυτό. Αλλά αν θέλετε να παραποιήσετε τα χρήματα, αυτό που κάνετε είναι να φανεί τόσο στενά συνδεδεμένο με το πραγματικό πράγμα όσο το δυνατόν. Και αυτό κάνει ο Σατανάς με την παραποιημένη θρησκεία. Χρησιμοποιεί, κλέβει, παραλαμβάνει όλα τα σύμβολα του αληθινού βιβλικού χριστιανισμού και το αλλάζει αρκετά απλά για να αναγκάσει τους ανθρώπους να χάσουν την αιώνια ζωή».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ