ΗΠΑ

FEMA: Στρατόπεδα εμπορίας οργάνων; (βίντεο)


Το φετινό καλοκαίρι συνέβησαν τόσα απότομα καταστροφικά κλιματολογικά φαινόμενα που είχαν να παρατηρηθούν εδώ και πολλές δεκαετίες.

Πλημύρες, τυφώνες, ξηρασίες, σεισμοί χτύπησαν πολλές περιοχές του πλανήτη καταστρέφοντας πόλεις ολόκληρες και στέλνοντας στο θάνατο χιλιάδες άτομα.

Τους υπόλοιπους, όσοι είχαν διασωθεί από αυτές τις συμφορές στις ΗΠΑ τους συγκέντρωναν σε ειδικά καμπ τα λεγόμενα FEMA. Τι είναι αυτά τα FEMA και τι έγινε εκεί;

Κάποιοι έχουν παρομοιάσει αυτά τα FEMA με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζιστών.

Είναι πραγματικά απίστευτη η μαρτυρία ενός ανθρώπου που βρέθηκε σε αυτά τα FEMA και περιέγραψε αποκαλύπτοντας το τι πραγματικά γίνεται εκεί μέσα.

Στο παρακάτω βίντεο μιλάει ο αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος περιγράφει πως αντί να σώζουν τους ανθρώπους από τη θεομηνία, τους άφηναν να πεθάνουν αβοήθητους χωρίς νερό και ελάχιστη τροφή.

https://youtu.be/Sgzt8Dp2mnY

Όσους δε τους έλεγαν να πάνε στα FEMA και πήγαιναν εκεί για να σωθούν, πέφτανε θύματα αυτών που ελέγχανε αυτά τα στρατόπεδα, πολλούς τους εμβολίαζαν με άγνωστες ουσίες, άλλους τους υποχρέωναν να βάλουν το τσιπ-σφράγισμα.

Ο αυτόπτης μάρτυρας κατάφερε και έσωσε αρκετούς και ένας από αυτούς του ομολόγησε ότι εκεί μέσα υπήρχαν ειδικές αίθουσες όπου δολοφονούσαν εν ψυχρώ ανθρώπους για να τους πάρουν τα όργανα.

Στο παρακάτω βίντεο έχουμε άλλη μια μαρτυρία κάποιου άστεγου θύμα της θεομηνίας που όταν τον ρώτησαν εκτός κάμερας γιατί δεν πάει να σωθεί στα στρατόπεδα αυτά αυτός ομολόγησε ότι δεν εμπιστεύεται ούτε τα FEMA στρατόπεδα αλλά ούτε και τον Ερυθρό Σταυρό που αντί να σώζει ανθρώπους, τους κακοποιούν μέχρι θανάτου.

https://youtu.be/sBAd77C9RmQ

Ειδικά για τον Ερυθρό Σταυρό δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά που πάνε τα τεράστια κεφάλαια που τους διαθέτουν ενώ αντί να χρησιμοποιούνται για κοινωφελείς σκοπούς φτάνουν στο σημείο ακόμα και να κλέβουν από τα φιλόπτωχα των εκκλησιών.

Στο επόμενο βίντεο αποκαλύπτεται ότι αυτά τα στρατόπεδα φυλάγονται από ειδικές στρατιωτικές δυνάμεις για να ελέγχουν τις περιοχές και να αποτρέψουν εθελοντές να πάνε να βοηθήσουν γεγονός που δείχνει ότι δεν θέλουν να αποκαλυφτούν πραγματικά το τι γίνεται εκεί μέσα.

Παρόλα αυτά στο επόμενο βίντεο ένα ζευγάρι εθελοντών κατάφερε να φτάσει σε ένα από αυτά τα στρατόπεδα για να βοηθήσει τους αναξιοπαθούντες αλλά τότε επενέβει μια στρατιωτική περίβολος που τους αντιμετώπιζαν με πολύ άσχημο τρόπο.

Όπως φαίνεται ο ίδιος ο στρατός και η FEMA έχουν ουσιαστικά καταλάβει την περιοχή Kingwood, και αποτρέπουν τους πολίτες να βοηθήσουν σε αποστολές διάσωσης.

https://youtu.be/TF5kjVEZr1A

Στο επόμενο βίντεο φαίνεται ένας αστυνομικός, ο οποίος βάζει τις φωνές σε έναν άντρα ο οποίος επιχείρησε να βοηθήσει τα θύματα της πλημμύρας του τυφώνα Χάρβεϊ, λέγοντα του υποτίθεται, ότι έχουν ήδη αρκετούς εθελοντές.

https://youtu.be/jGa5-Vj-QeA

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, αυτά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης FEMA είναι σαν να σε βάζουν σε ένα είδος φορτηγού και να πηγαίνουν να σε ρίξουν σε κάποιο λάκκο που θα γίνεις λεία άγριων ζώων, τροφή για καρχαρίες.

https://youtu.be/tw73JttH7go

Σε μια πολύ γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή στην Αλαμπάμα, ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας, ο κύριος Josh Coy, που είναι και παρουσιαστής της εκπομπής ομολόγησε ότι ποτέ δεν πίστευε πως μέσα σε αυτά τα στρατόπεδα που παίρνουν άστεγους, στην πραγματικότητα κάνουν πολύ άσχημα πράγματα.

Αλλά μετά από έρευνα διαπίστωσε ότι εκεί μέσα σκοτώνουν ανθρώπους άστεγους και στη συνέχεια τους παίρνουν τα όργανα σε ένα πραγματικό κύκλωμα εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων.

Αυτή η μαρτυρία του Joshua Coy κόντεψε να του στοιχίσει τη ζωή. Συγκεκριμένα, μετά από λίγες ημέρες είχε κάνει μια συνηθισμένη εισαγωγή σε ένα τοπικό νοσοκομείο για κάποιο πρόβλημα που είχε. Εκεί εμφανίστηκαν κάποιοι γιατροί που θέλησαν να του κάνουν κάποιες ενέσεις για να τον ξεπαστρέψουν. Αυτός όμως υποψιάστηκε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και αντέδρασε. Μπόρεσε τελικά να τους σταματήσει και να σώσει τη ζωή του.

Στη Φλόριντα συγκεντρώνουν μαζί και αστυνομικοί πολλούς φτωχούς και άστεγους οι οποίοι ζητούν κοινωνικά καταφύγια και τους μεταφέρουν με λεωφορεία σε άγνωστες τοποθεσίες.

Ένας κύριος από τους ανθρώπους που θα μετέφεραν, αντέδρασε ρωτώντας γιατί μόνο οι άστεγοι είναι αυτοί που μεταφέρονται με τα λεωφορεία. Τότε δύο αστυνομικοί τον άρπαξαν εξαναγκάζοντας τον να επιβιβαστεί.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdaytonabeachnewsjournal%2Fvideos%2F10156225685202137%2F&show_text=0&width=560

Είναι πραγματικά θλιβερό να γνωρίζει κανείς ότι υπάρχει τέτοια εκμετάλλευση απόρων ατόμων που όπως φαίνεται οι περισσότεροι από αυτούς που παρουσιάζονται στο βίντεο μπορεί να έχουν ήδη πεθάνει.

Αυτή η ιστορία με τα FEMA είναι πραγματικά συγκλονιστική και φυσικά τα καθεστωτικά ΜΜΕ προσπαθούν με κάθε μέσο να αποκρύψουν τη φρικτή αλήθεια ότι μέσα σε αυτά τα στρατόπεδα που υποτίθεται ότι έγιναν για να προστατέψουν άστεγους από τις θεομηνίες, γίνεται όργιο δολοφονιών και εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων.

Η περίπτωση αυτή των FEMA είναι άλλη μια επιχείρηση του βαθέως κράτους των ΗΠΑ όπως και η δεκάτη Σεπτεμβρίου, η ισλαμική τρομοκρατία και διάφορα άλλα με κύριο σκοπό την καθυπόταξη των λαών και την καθίδρυση της Νέας Τάξης.

nikosxeiladakis.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ