Κόσμος

EKTAKTO: To ISIS έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα με αιχμαλώτους δύο Ρώσους στρατιωτικούς

Η οργάνωση του ISIS έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου απεικονίζονται δύο Ρώσοι στρατιώτες, όπως αναφέρει, τους οποίους κατάφερε να αιχμαλωτίσει τις προηγούμενες ημέρες στην Ανατολική Συρία.

Όπως αναφέρεται στο βίντεο οι δύο Ρώσοι στρατιωτικοί αιχμαλωτίστηκαν όταν δυνάμεις της τρομοκρατικής οργάνωσης επιτέθηκαν στην πόλη  al-Sholla η οποία βρίσκεται στο δρόμο που ενώνει την Sukhnah με την Deir Ezzor.

Η al-Sholla κατελήφθη από τις ρωσικές και τις συριακές δυνάμεις με την συμβολή της ρωσικής Αεροπορία, αλλά το ISIS εξαπέλυσε αιφνιδιαστική αντεπίθεση κατά τη διάρκεια της οποίας φέρεται να αιχμαλώτισε τους δύο Ρώσους.

Η Μόσχα είχε  αρνηθεί την περασμένη εβδομάδα τους ισχυρισμούς του ISIS ότι είχε αιχμαλωτίσει δύο Ρώσους στρατιώτες λέγοντας ότι όλο το προσωπικό του ρωσικού Στρατού βρίσκεται καλά και ασφαλές στη Συρία εκτελώντας την αποστολή του.

https://youtu.be/FQUcJhTty_s

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...