Κοινωνία

Όταν πήγε στην τράπεζα έμειναν όλοι άφωνοι - Δείτε τι έκανε (βίντεο)


Όταν περπατάς στον δρόμο και βλέπεις κέρματα απλά προσπερνάς ή σταματάς και τα μαζεύεις;Αν κάνεις το πρώτο μήπως να αλλάξεις και να αρχίσεις να τα μαζεύεις γιατί μπορεί να κάνεις και κομπόδεμα. Πίστεψε μας θα το ξανασκεφτείς αν ακούσεις πόσα χρήματα συγκέντρωσε..

ένας 73χρονος που μάζευε όλα τα μονόλεπτα που έβρισκε στον δρόμο. Ο 73χρονος, Otha Anders, από την Louisiana για 45 χρόνια ότι μονόλεπτο έβρισκε στον δρόμο τα μάζευε και μια μέρα αποφάσισε να τα πάει στην τράπεζα. Τι είπε ο ίδιος; «Πείστηκα ότι το να βρω ένα χαμένο ή πεσμένο σεντ είναι ένα επιπλέον κίνητρο σταλμένο από το Θεό για να μου θυμίζει πάντα να είμαι ευγνώμων» τόνισε σε συνέντευξη που έδωσε στο The News–Star.

Πώς και αποφάσισε μετά από 45 χρόνια να τα πάει στην τράπεζα; Αφού είδε πως καμία ασφαλιστική δεν θα κάλυπτε το κόστος της συλλογής του, πήγε προσεκτικά τα πολύτιμα σεντς του στην τράπεζα την Τρίτη. Φυσικά, για να τα μεταφέρει κουράστηκε αρκετά, αφού τα είχε βάλει μέσα σε 15 πλαστικά δοχεία νερού και είχαν βάρος 2.450. Για να τα ανοίξουν χρειάστηκαν τσεκούρι και σφυρί και η καταμέτρηση διήρκεσε πέντε ώρες. Πόσα συγκέντρωσε; 5,136 δολάρια. Ναι, ναι τόσα χρήματα μάζεψε σε κέρματα… αυτά τα χάλκινα τα οποία εσύ και εγώ δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να τα σηκώσουμε αν μας πέσουν!
https://www.youtube.com/embed/Orav4IyjgtE

diaforetiko.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ