Κοινωνία

Χάος στους δρόμους του Κλίβελαντ από 10χρονο που μπέρδεψε την πραγματικότητα με το...Grand Theft Auto (βίντεο)

Το να βαριέται ένας πιτσιρικάς ειδικά εάν είναι ένα ανήσυχο πνεύμα, είναι μία δύσκολα διαχειρίσιμη κατάσταση. Γιατί κάπως θα ψάξει να εκτονώσει την ενέργεια και την ανία που νιώθει. Και κάποιες φορές αυτή η διέξοδος μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο και χάος.

Ο μπόμπιρας της συγκεκριμένης ιστορίας πάντως πέρασε την πραγματικότητα για... Grand Theft Auto καθώς για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα κλέβει το αυτοκίνητο του συντρόφου της μητέρας του για να κάνει γρήγορες βόλτες στους αυτοκινητοδρόμους του Κλίβελαντ.

Στο βίντεο που τράβηξε η κάμερα ενός από τα περιπολικά που συμμετείχαν στην καταδίωξη φαίνεται η επεισοδιακή σύλληψη του νεαρού, ο οποίος συνέχιζε να οδηγεί το κλεμμένο του αμάξι ακόμα κι έχοντας βγει έξω από το δρόμο. Η καταδίωξη ήταν σε ταχύτητες που ξεπέρασαν τα 160 χλμ. με τον πιτσιρικά να τους αγνοεί επιδεικτικά.

Ο νεαρός κλέφτης αυτοκινήτων δεν σταμάτησε ακόμα κι όταν τον περικύκλωσαν πέντε περιπολικά. Τελικά, ένα από τα περιπολικά έπεσε πάνω στο αμάξι εξαναγκάζοντάς το να συγκρουστεί με μια πινακίδα. Ακόμα και τότε όμως ο 10χρονος αρνήθηκε να παραδώσει τα όπλα, κλωτσώντας και φτύνοντας τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η καταδίωξη του αγοριού διήρκεσε πάνω από μια ώρα. Όσο για τον κίνητρό του, ο 10χρονος είπε απλώς ότι... βαριόταν και ήθελε να κάνει κάτι ενδιαφέρον.

https://youtu.be/1qpObcQBg6A

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...