Κοινωνία

Φρίκη: Μητέρα ζητά συμβουλή στο Διαδίκτυο για το μίσος που νιώθει για το τρίτο της παιδάκι

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση μιας γυναίκας στο Διαδίκτυο, η οποία αποκάλυψε ότι μισεί το γιο της και ότι έχει ευχηθεί μέχρι και το θάνατό του.

Η μητέρα που επέλεξε να μην αποκαλύψει το όνομά της, παραδέχθηκε ότι μισεί το τρίτο της παιδί και έχει περάσει μία περίοδο όπου επιθυμούσε, ο γιος της, να πεθάνει στον ύπνο του.

Η ίδια, θέλοντας να δικαιολογήσει τον εαυτό της, εξήγησε ότι αγαπά τις δύο κόρες της, ηλικίας έξι και οκτώ ετών, αλλά δεν μπορεί με τίποτα να αγαπήσει το γιο της, ο οποίος είναι και το μικρότερο παιδί της οικογένειας, ηλικίας τώρα 3,5 ετών.

Η γυναίκα προέβη σ' αυτήν την ανάρτηση στην ιστοσελίδα Reddit προκειμένου να ζητήσει από τους χρήστες μία συμβουλή, ωστόσο, όπως αναφέρει η Mirror online, το post της διαγράφηκε.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι έμεινε έγκυος στο γιο της κατά λάθος και δεν μπόρεσε να προχωρήσει σε άμβλωση, επειδή το ανακάλυψε αργά.

Η ίδια μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ήλπιζε ότι τυχόν επιπλοκές θα μπορούσαν να την οδηγήσουν σε έκτρωση έκτακτης ανάγκης, ωστόσο η εγκυμοσύνη της κύλησε ομαλά και το μωρό γεννήθηκε υγιέστατο.

Η μητέρα εξήγησε ότι δε σκέφτηκε να δώσει το παιδί της για υιοθεσία, επειδή φοβόταν την αντίδραση των άλλων δύο της παιδιών.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε όταν ήταν 36 εβδομάδων έγκυος και το γεγονός αυτό επιδείνωσε τις ανησυχίες της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον μισούσα, ειλικρινά, για τους πρώτους 18 μήνες της ζωής του». Πρόσθεσε δε ότι δεν θέλει να υποτιμήσει τον πόνο που νιώθουν οι μανάδες που χάνουν τα παιδιά τους, ωστόσο με κυνισμό που προκαλεί έκπληξη παραδέχτηκε ότι τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της έχουν σκεφτεί ότι η ζωή τους θα ήταν πολύ ευκολότερη αν ο γιος τους δεν υπήρχε.
«Ο σύζυγός μου και εγώ βιώσαμε μία περίοδο όπου, αν πέθανε στον ύπνο του (ο γιος μας), θα νιώθαμε ανακούφιση».

Το πιο πιθανό από όλα είναι η ανώνυμη μητέρα να πάσχει από μεταγεννητική ή επιλόχεια κατάθλιψη, η οποία επηρεάζει περισσότερες από μία στις 10 γυναίκες μέσα στο πρώτο έτος της γέννησης του παιδιού τους.

Τα συμπτώματα, συνήθως, περιλαμβάνουν άρνηση σύνδεσης με το μωρό, χαμηλή διάθεση και αϋπνία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...