Οπλικά συστήματα

Υπουργός των ΗΠΑ δεν αφήνει μέρα το ελληνικό περίπτερο – AUSA 2017

Κάτι δείχνει να αλλάζει στις σχέσεις της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το παράδειγμα της επίμονης ενασχόλησης της αναπληρωτή βοηθού υπουργού Άμυνας για τις Αμυντικές Εξαγωγές και τη Συνεργασία (Deputy Assistant Secretary of the Army for Defense Exports and Cooperation), Αν Κατάλντο, είναι εξόχως χαρακτηριστικό.

Πέραν του ότι παρευρέθη στα εγκαίνια του εθνικού περιπτέρου στην AUSA 2017, πριν από μερικές ώρες επισκέφθηκε και πάλι το περίπτερο συνοδευόμενη από τους επιτελείς της και ενημερώθηκε ξεχωριστά για κάθε μια από τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Υπενθυμίζεται, ότι η κυρία Αν Κατάλντο επισκέφθηκε προ δεκαημέρου την Αθήνα και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί στη ΓΔΑΕΕ (Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών) και αναλυτικά για τη διαδικασία των αμυντικών προμηθειών και τα τρέχοντα προγράμματα του Στρατού Ξηράς, που υλοποιούνται μέσω διακρατικής συμφωνίας (FMS: Foreign Military Sales).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...