Κυβέρνηση

Τσίπρας: Να διαλευκανθεί άμεσα η υπόθεση - Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τη στυγνή δολοφονία

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του πολιτικού κόσμου, στο άκουσμα της είδησης της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσα στο γραφείο του, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα. Ενημερώθηκε για τη δολοφονία του 52χρονου δικηγόρου και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Όπως ήταν φυσικό, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Άμεση ενημέρωση για το τραγικό περιστατικό είχε και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραψε στο Twitter: «Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. & πολύ καλός φίλος».

Παράλληλα, μετά την είδηση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής ανάληψη καθηκόντων από τα νέα στελέχη της επικοινωνιακής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Ήταν γιος του αείμνηστου πρώην βουλευτή της ΝΔ, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου και αδελφός του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...