ΗΠΑ

Τρόμος στις ΗΠΑ: Άγιος Βασίλης άνοιξε πυρ σε πάρτι για το Halloween

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν δεκάδες άνθρωποι που διασκέδασαν σε πάρτι για το Halloween στο Τέξας, όταν ένας άνδρας ντυμένος με τη στολή του Άγιου Βασίλη άνοιξε πυρ εναντίον τους, τραυματίζοντας τουλάχιστον τέσσερα άτομα, τα τρία εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη σε βίλα στο Όστιν. Οι τρεις σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ξεπέρασαν τον κίνδυνο για τη ζωή τους. Ο τέταρτος τραυματίστηκε πιο ελαφριά και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου.

Ο δράστης φέρεται να ήταν γνωστός των θυμάτων. Συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας σε διπλανό σπίτι, ενώ δεν πρόβαλε αντίσταση. Το κίνητρό του δεν έγινε γνωστό, ωστόσο εικάζεται πως είχε προσωπικές διαφορές μαζί τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...