Κοινωνία

Το μυστηριώδες «Γ» στο πρόσωπο της 32χρονης και η εξήγηση του ιατροδικαστή

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η νεαρή γυναίκα δέχτηκε 14 μαχαιριές στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης και ο θάνατός της ήταν βασανιστικός.

Ο δολοφόνος τη χτυπούσε με μανία ξανά και ξανά πάνω από το μνήμα του παιδικού της φίλου.

Μαρτυρίες έκαναν λόγο για το αρχικό γράμμα «Γ» να έχει χαραχτεί στο πρόσωπο του θύματος. Σύμφωνα όμως με τον ιατροδικαστή, όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, αυτό προέκυψε από την πάλη της κοπέλας στην προσπάθειά της να αμυνθεί.

«Θέλω να βρεθεί ο δολοφόνος. Να τον δω και να μου πει γιατί σκότωσε το παιδί μου. Ένα τέτοιο παιδί. Ένα παιδί που δεν έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι», δήλωσε η μητέρα της αδικοχαμένης γυναίκας και συνέχισε: «Μου είχε πει ότι φοβόταν μόνο. Είχε κάνει κάποια ασφάλεια ζωής, ώστε αν πάθαινε κάτι να έπαιρναν τα λεφτά τα αδέρφια της».

«Είχε αναλάβει κάποιες υποθέσεις δύσκολες και φοβόταν ότι δεν μπορούσε να τις βγάλει εις πέρας. Μου είχε πει κάποια στιγμή ότι αν κάνω λάθος πάνω στη δουλειά μου μπορεί να πάω και φυλακή και φοβάμαι και γι’ αυτό και για αυτό είχε αποφασίσει να φύγει και από τον έλεγχο και θα έκανε τώρα μεταπτυχιακό για να πάρει βαθμό».

Η μητέρα ζητά να διερευνηθεί, εκτός από το επαγγελματικό, και το φιλικό και συγγενικό της περιβάλλον. «Σκέφτομαι πολλές εκδοχές. Δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά κατ’ αρχήν…».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...