Κοινωνία

Του έστησαν ενέδρα μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο και του πήραν το αυτοκίνητο (βίντεο)

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε δρόμο του Ρίο ντε Τζανέιρο, το οποίο δείχνει ένα τζιπ να σταματάει σε μια διασταύρωση, ένα άλλο αυτοκίνητο να «κοκκαλώνει» απότομα ακριβώς μπροστά του και από αυτό να κατεβαίνουν ένοπλοι άντρες με κατεύθυνση το τετρακίνητο όχημα.

Στη συνέχεια, με την απειλή των όπλων τους, οι κουκουλοφόροι αναγκάζουν τον οδηγό να κατέβει από το τζιπ του, να επιβιβάζονται σε αυτό και να διαφεύγουν γρήγορα από το σημείο.

Όπως αποδείχθηκε, ο οδηγός του αυτοκινήτου που κλάπηκε είναι ο διεθνής Βραζιλιάνος τερματοφύλακας (με 22 εμφανίσεις στη «σελεσάο»), Τζέφερσον, ο οποίος κατευθυνόταν προς το προπονητικό κέντρο της ομάδας του, της Μποταγόγκο.

Βεβαίως, τέτοια περιστατικά δεν είναι καθόλου σπάνια στη χώρα του καφέ, η οποία μαστίζεται από την εγκληματικότητα. Ωστόσο, είναι ελάχιστες οι φορές που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό.

Δείτε το περιστατικό:

https://youtu.be/Ky7BbcFIz8o

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...