Αθλητισμός

Τέλος ο Π.Μάνταλος για φέτος: Επιβεβαιώθηκε η «χοντρή» ζημιά

Δυστυχώς για τον Πέτρο Μάνταλο και την ΑΕΚ, η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, αμέσως μετά τον τραυματισμό του χθες στη Νέα Σμύρνη, αποδείχθηκε ακριβής. Ο αρχηγός της Ένωσης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι που θα τον κρατήσει για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάνταλος τραυματίστηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν το γκολ των «κιτρινόμαυρων» με σκόρερ τον Αραούχο, σε μια φάση που από την αρχή φάνηκε ότι υπέστη κάτι αρκετά σοβαρό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Πέτρος Μάνταλος, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης επιβεβαίωσε την αρχική ιατρική διάγνωση για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στο Ιατρικό Κέντρο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...