ΗΠΑ

Σφάζονται οι γυναίκες του Ν.Τραμπ - "Είμαι η Μάρλα και αγαπώ τον άνδρα σου. Εσύ;’

Την πολύχρονη σιωπή της για την ταραχώδη περίοδο του διαζυγίου της με το νυν πρόεδρο των ΗΠΑ λύνει η Ιβάνα Τραμπ μέσα από το νέο βιβλίο της, που κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα.

Μεταξύ άλλων, η Ιβάνα Τραμπ, σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ από το 1977 μέχρι το 1992, αποκαλύπτει στο «Raising Trump», όπως τιτλοφορείται το βιβλίο, ποια ήταν η μέρα που κατάλαβε ότι ο γάμος της με τον εκατομμυριούχο επιχειρηματία σύντομα θα λάμβανε τέλος.

Ήταν Δεκέμβριος του 1989 όταν εμφανίστηκε μπροστά της η Μάρλα Μαπλς: «Αυτή η νεαρή ξανθιά γυναίκα με πλησίασε εντελώς ξαφνικά λέγοντάς μου: ‘Είμαι η Μάρλα και αγαπώ τον άνδρα σου. Εσύ;’ Της είπα: ‘Άντε χάσου. Αγαπώ τον άνδρα μου’. Δεν ήταν πρέπον για μια κυρία αλλά ήμουν σε σοκ», εξομολογείται.

Όπως γράφει η βρετανική Independent, η εξωσυζυγική σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με την Μάρλα Μάπλς παρέμεινε για αρκετές εβδομάδες στα πρωτοσέλιδα του σκανδαλοθηρικού τύπου, ακόμα και υπό τον τίτλο «Το καλύτερο σεξ της ζωής μου».

Μετά το διαζύγιό του με την πρώτη του σύζυγο, ο Τραμπ παντρεύτηκε την Μαπλς το 1993.

Στο βιβλίο της, η Ιβάνκα Τραμπ αναφέρεται με εξομολογητική διάθεση στον πόνο που της προκάλεσε το διαζύγιό της από τον πατέρα των τριών παιδιών της, ενώ αποκαλύπτει πως ο μεγαλύτερος γιος τους, Ντόναλντ Τζ., δεν μιλούσε στον πατέρα του ένα χρόνο μετά το χωρισμό.

«Ήταν εντελώς τρελή περίοδος», γράφει. «Δεν μπορούσα να ανοίξω την τηλεόραση χωρίς να ακούσω το όνομά μου».

Πλέον, γράφει η Ιβάνα, οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της και νυν πρόεδρο των ΗΠΑ είναι σαφώς βελτιωμένες. Μιλούν σε εβδομαδιαία βάση και η ίδια τον ενθαρρύνει να χρησιμοποιεί το Twitter.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ