Πολεμικό Ναυτικό

Συνεκπαίδευση ΠΝ με το Ναυτικό της Ρουμανίας και της Γερμανίας στις Κυκλάδες - Εντυπωσιακές εικόνες

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 08 και τη Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017 διεξήχθη συνεκπαίδευση της φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ, μετά του οργανικού της ελικοπτέρου (τύπου S70, Aegean Hawk), με τη φρεγάτα ROS REGELE FERDINAND (F-221) του Ναυτικού της Ρουμανίας και τη φρεγάτα FGS LUBECK (F-214) του Ναυτικού της Γερμανίας, αντίστοιχα, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των Κυκλάδων.

Η εν λόγω συνεκπαίδευση εστιάστηκε σε διαδικασίες αντιμετώπισης ασύμμετρης απειλής χαμηλά ιπτάμενου στόχου αέρος, διαδικασίες ανάγκης ελικοπτέρου και προσαπονηώσεων, τεχνικά αντικείμενα επικοινωνιών, διοικητικής μέριμνας και ναυτιλίας κατεύθυνσης.

Συνέβαλε δε στην ενίσχυση της επιχειρησιακής και μαχητικής ικανότητας και ετοιμότητας των συμμετεχόντων και στην προαγωγή του επιπέδου της συνεργασίας και της αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των συμμετεχόντων σε Συμμαχικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...