Αρχείο

Συναγερμός στο Σάρλοτσβιλ - Άγνωστος απείλησε να ανοίξει πυρ σε σχολεία

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στο Σάρλοτσβιλ των ΗΠΑ, με το FBI να δίνει μάλιστα εντολή να αποκλειστούν τα σχολεία της περιοχής με τη βοήθεια ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Αιτία του συναγερμού, σύμφωνα με ενημέρωση της υπηρεσίας, ήταν οι απειλές που διατύπωσε άγνωστος σε φόρουμ μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικότερα, ο άγνωστος χρήστης ανάρτησε ένα οργισμένο μήνυμα για τα επεισόδια που σημειώθηκαν τον περασμένο Αύγουστο στο Σάρλοτσβιλ μεταξύ ακροδεξιών και αντιφασιστών, και απείλησε να πάρει ένα όπλο και να αρχίσει να πυροβολεί τυφλά.

Υπενθυμίζεται ότι, από την επίθεση ενός ακροδεξιού που έριξε το αυτοκίνητό που πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος αντιφασιστών στο Σάρλοτσβιλ στις 12 Αυγούστου, έχασε τη ζωή της μια γυναίκα και τραυματίστηκαν ακόμα 19 άτομα.
Στην ανάρτησή του, ο άνδρας εξέφρασε επίσης θαυμασμό για τον «μακελάρη του Τέξας», λέγοντας ότι τα σχολεία στην πόλη της Βιρτζίνια πρέπει να βιώσουν μια «ανάλογη επίθεση»

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί αυτή τη στιγμή στα σχολεία και σε άλλους δημόσιους χώρους της πόλης.

Η ενημέρωση του FBI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...