Κόσμος

Σικάγο: Ο Τσίπρας στα κινηματογραφικά studio του ομογενή Alex Pissios - Απηύθυνε κάλεσμα στο Χόλιγουντ

Επίσκεψη στα Cinespace Film Studios και συνάντηση με τον πρόεδρό τους στο Σικάγο, Alex Pissios, πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ξεναγήθηκε και σε ορισμένα πλατό μεγάλων παραγωγών.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν για να λάβουν χώρα τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές στην Ελλάδα, δεδομένου του νέου ευνοϊκού πλαισίου που υπάρχει στον τομέα των παραγωγών στη χώρα μας.

Ο πρωθυπουργός με ανάρτηση του στο twitter σημείωσε ότι «η Ελλάδα μπορεί να γίνει χώρα υποδοχής επενδύσεων στην οπτικοακουστική βιομηχανία, αφού διαθέτει χαρακτηριστικά που την καθιστούν ελκυστική».

Τα κινηματογραφικά στούντιο "Cinespace" αποτελούν από τα μεγαλύτερα στις ΗΠΑ μετά από εκείνα που εδρεύουν στο Λος 'Αντζελες, διαθέτουν στις εγκαταστάσεις τους 30 σκηνές, ενώ διαθέτουν και 20 επιπλέον σκηνές στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Τορόντο του Καναδά.

Ο πρόεδρος των Στούντιο στο Τορόντο, Στέλιος Μιρκόπουλος (σ.σ. θείος του Alex Pissios) ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο και τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού Τέρενς Κουίκ, που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό, για το πώς ξεκίνησε η «οικογενειακή επιχείρηση» των Cinespace Studios.

Τα Cinespace Film Studios έχουν κάνει πολλές από τις μεγαλύτερες παραγωγές ταινιών αλλά και τηλεοπτικών σειρών που έχουν συναντήσει εξαιρετικά μεγάλη απήχηση στο κινηματογραφικό κοινό παγκοσμίως, όπως το μιούζικαλ «Chicago», η πρόσφατη «Πομπηία», «Divergent" ορισμένα «blockbuster» όπως «Transformers» και ορισμένα «επεισόδια» του "Resident Evil". Επίσης την πασίγνωστη σειρά "Empire" και τα: "Chicago P.D." και «Chicago Fire».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...