Κοινωνία

Σητεία: Είχε υποψιαστεί το παράνομο ζευγάρι ο γιατρός - Αμφέβαλλε και για την πατρότητα του τρίχρονου γιου του

Ένας εφηβικός έρωτας, που «αναζωπυρώθηκε» τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ήταν αυτός της 38χρονης Βουλγάρας συζύγου του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη με τον 37χρονο ομοεθνή της αστυνομικό.

Μαζί είχαν αποφασίσει να βγάλουν από τη μέση τον άτυχο γιατρό. Έτσι, ο Βούλγαρος ήρθε αεροπορικώς την περασμένη Παρασκευή από την πατρίδα του στη Σητεία μέσω Αλεξανδρούπολης, για να κάνουν... πρόβες!

Ο καρδιολόγος είχε υποψιαστεί την σχέση της συζύγου του με τον συμπατριώτη της, που ταξίδευε συχνά στην Κρήτη και φαίνεται ότι είχε αρχίσει να αμφιβάλλει ακόμη και για το αν ήταν εκείνος ο πατέρας του 3χρονου γιου τους ή ο 37χρονος αστυνομικός!

Οι καυγάδες στο ζευγάρι έδιναν κι έπαιρναν και η Βουλγάρα φαίνεται ότι φοβήθηκε μήπως την χώριζε, αν ζητούσε να γίνει τεστ DNA στο παιδί και αποδεικνυόταν ότι ήταν του παράνομου εραστή της. Έτσι, θα έχανε οριστικά τη μεγάλη περιουσία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη!

Όπως αποκαλύφθηκε στην προανάκριση, το στυγερό έγκλημα που έγινε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας ήταν προμελετημένο εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα. Τότε αποφασίστηκε να έρθει στην Κρήτη ο 37χρονος αλλοδαπός, για να του δείξει η ερωμένη του το δρομολόγιο που ακολουθούσε κάθε Σαββατοκύριακο ο καρδιολόγος, πηγαίνοντας στον Μακρύ Γιαλό, για να εξετάσει ασθενείς του.

Όμως, αν και εν ενεργεία αστυνομικός στην πατρίδα του, ο Βούλγαρος έκανε σημαντικά λάθη, όπως το να στήσει την ενέδρα θανάτου σε ένα σημείο γεμάτο... κυνηγούς, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσει την σκηνή της δολοφονίας ένας 73χρονος  ή να παρατήσει την κυνηγετική καραμπίνα σε κοντινό σημείο με τα αποτυπώματά του πάνω της!

Ο άτυχος γιατρός θα κηδευτεί στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στο χωριό του, τον Άγιο Στέφανο, στη δημοτική ενότητα Μακρύ Γιαλού Ιεράπετρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...