Εκκλησία

Ρώσος ισχυρίζεται ότι είναι η Μετενσάρκωση του Ιησού και έχει ήδη περισσότερους από 5.000 οπαδούς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στις ερημιές της Σιβηρίας, χιλιάδες άνθρωποι έχουνμαζευτεί σε μια κοινοπολιτεία μικρών χωριών που ονομάζεται Petropavlovka.

Τι θα οδηγούσε τους ανθρώπους αυτούς να αφήσουν τα πάντα και να μετακομίσουν σε ένα εξοχικό σπίτι σε ένα από τα πιο ψυχρά και απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη; Η απάντηση είναι η εξής: η (ψευδ)αίσθηση ότι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Υιό του Θεού κατά σάρκα. Η Petropavlovka λοιπόν φιλοξενεί περίπου 5.000 «Βισσαριονίτες», που λατρεύουν έναν άνθρωπο ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ο Ιησούς μετενσαρκωμένος.

Ο Βησσαρίωνας, γνωστός ως “Δάσκαλος”, ζει σε μια ιδιωτική περιοχή, αλλά οι οπαδοί του ακούνε τα κηρύγματά του όπου συζητά θέματα όπως η χορτοφαγία, η μετενσάρκωση και η επερχόμενη αποκάλυψη, για την οποία λέει ότι θα είναι μια «μεγάλη πλημμύρα». Πριν έρθει αυτή η μέρα, ο Βισσαρίνος ελπίζει να ενώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου.

Οι οπαδοί του μελετούν επίσης την «Τελευταία Διαθήκη», «δέκατο» βιβλίο του Βισσαρίωνα, που περιλαμβάνει τη φιλοσοφία, τις περιγραφές των αλλοδαπών και τις προειδοποιήσεις για το μέλλον. Απαγορεύεται στους οπαδούς του να πίνουν και να καπνίζουν ή να χρησιμοποιούν χρήματα.

Και μη χειρότερα....

https://www.youtube.com/watch?v=iFe6Q018HtQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...