Κοινωνία

Πιερία: Αυτός ο τοίχος έκρυβε εκπλήξεις – Τι κρυβόταν πίσω από τα πλακάκια (εικόνες, βίντεο)


Ο τοίχος του σπιτιού κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσα από ένα βίντεο ντοκουμέντο. Οι εικόνες από την Πιερία προκαλούν αίσθηση...

Ο τοίχος με τα ναρκωτικά στην Πιερία, συμπληρώνει και εξηγεί τις δύο συλλήψεις που έγιναν από αστυνομικούς. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται προχθές (06-10-2017) και μέσα σε λίγες ώρες συνελήφθησαν σε περιοχές της Ημαθίας και της Πιερίας, δυο άτομα από την Αλβανία. Ένας 31χρονος άνδρας και μία 45χρονη γυναίκα, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε ο 31χρονος, ο οποίος πήγε σε περιοχή της Ημαθίας οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 45χρονης, να πουλά ποσότητα χασίς, ενός κιλού και 940 γραμμαρίων έναντι χρηματικού ποσού. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. Το βίντεο πάντως που προκαλεί αίσθηση τραβήχτηκε λίγο αργότερα στο σπίτι που έμεναν οι δράστες στην Πιερία.

Ο τοίχος του σπιτιού στην Πιερία έκρυβε ναρκωτικά

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν: 190,8 γραμμάρια χασίς, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, κινητό τηλέφωνο και ατζέντα που περιείχε χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με διακίνηση ναρκωτικων. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Η φωτογραφία μετά τον έλεγχο στον τοίχο

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...