Κοινωνία

Πιάστηκε στα πράσα οικιακή βοηθός που ξάφριζε σπίτια στη Χαλκίδα - «Θα έτρωγε πολύ ξύλο αν δεν ήταν οι αστυνομικοί» (βίντεο)


Η οικιακή βοηθός έπεσε στην παγίδα που της έστησαν τα θύματά της. Χαμός μέσα στο διαμέρισμα που συνελήφθη μετά το υλικό που κατέγραψαν κρυφές κάμερες...

Η οικιακή βοηθός το είχε κάνει σύστημα στη Χαλκίδα αλλά υπολόγιζε χωρίς τις κρυφές κάμερες. Η 39χρονη γυναίκα από την Αλβανία, έκλεβε σε όλα τα σπίτια της περιοχής που δούλευε, με αποτέλεσμα στο σπίτι της να βρεθούν χρήματα και κοσμήματα.

Οι μυστηριώδεις εξαφανίσεις των τιμαλφών από το σπίτι της 63χρονης γυναίκας, έστρεψαν τις υποψίες στην οικιακή βοηθό και σύντομα αποδείχθηκε ότι είχε… μακριά χέρια!

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. προσημείωσαν ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και, όταν έκανε φτερά από το σπίτι, το μεσημέρι της Πέμπτης, ακινητοποίησαν την 39χρονη και το βρήκαν στην κατοχή της μαζί με πέντε σκουλαρίκια, ένα δαχτυλίδι και ένα περιδέραιο που είχε μόλις «βουτήξει»!

«Θα έτρωγε πολύ ξύλο η οικιακή βοηθός»

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού περιέγραψε τα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι. Όπως είπε «αν δεν ήταν μπροστά οι αστυνομικοί θα την έκανα λουρίδες από το ξύλο». Η οικιακή βοηθός πάντως ακόμα και μετά τη σύλληψή της δεν ζήτησε συγγνώμη. Αρκέστηκε να πει πως δεν ήξερε που ήταν τα χρήματα και τα κοσμήματα που είχε κλέψει τις προηγούμενες φορές.

Την προανάκριση ανέλαβαν οι άνδρες της Ασφαλείας, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι της Αλβανίδας. Μαζί με μετρητά ύψους 450 ευρώ που κατέσχεσαν, βρήκαν και πλήθος από δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, αλυσίδες, περιδέραια, μενταγιόν, ρολόγια, ακόμη και χρυσές λίρες Αγγλίας!

Κάποια από αυτά προέρχονταν από το σπίτι της 63χρονης, η οποία τα αναγνώρισε και της αποδόθηκαν. Τα περισσότερα, όμως, δεν έχει εξακριβωθεί από πού τα είχε κλέψει η 39χρονη και τώρα ερευνάται σε ποια σπίτια είχε εργαστεί ως οικιακή βοηθός, καθώς ίσως οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν αντιληφθεί ότι τους ξάφριζε! Η Αλβανίδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και της ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης