Κοινωνία

«Πατέρας-τέρας» κρατούσε ως σκλάβα του σεξ την κόρη του και απέκτησε μαζί της οκτώ παιδιά!

Μια πρωτοφανής υπόθεση αιμομιξίας εκδικάζεται στην Αργεντινή με πρωταγωνιστή έναν 56χρονο «πατέρα-τέρας», όπως τον χαρακτηρίζουν τοπικά ΜΜΕ, ο οποίος είχε μετατρέψει την κόρη του σε σκλάβα του σεξ για πάνω από είκοσι χρόνια και απέκτησε μαζί της οκτώ παιδιά!

Ο Ντομίνγκο Μπουλάτσιο άρχισε να βιάζει την κόρη του όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Η φρικιαστική υπόθεση βγήκε στη φόρα στα τέλη του 2015 όταν το θύμα αποκάλυψε τι συνέβαινε σ’ έναν γιατρό που περιέθαλπε ένα από τα παιδιά της.

Οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και κατάφεραν να συλλάβουν μετά από 45 μέρες τον Μπουλάτσιο, ο οποίος κρυβόταν στο σπίτι ενός συγγενικού του προσώπου στην πόλη Λορέτο.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα εξετάσεων DNA που απέδειξαν ότι ο 56χρονος ήταν ο πατέρας και των οκτώ παιδιών της κόρης του – έξι από τα οποία ζουν πλέον σε οικοτροφείο.

Παραμένει μυστήριο τι απέγινε η μητέρα του θύματος. Σύμφωνα με μια μαρτυρία στην εφημερίδα El Lilberal, ο Μπουλάτσιο την πέταξε από το σπίτι μαζί με τρία από τα παιδιά τους. Άλλες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι η μητέρα του θύματος πέθανε και ότι τα τρία αδέλφια της εστάλησαν σε συγγενείς.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Μπουλάτσιο εξασφάλιζε τη σιωπή της κόρης του όλα αυτά τα χρόνια απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει. Η δίκη έχει αναβληθεί μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα και αναμένεται να καταθέσουν πάνω από 50 μάρτυρες.

Η τραγική υπόθεση θυμίζει την περίπτωση του Γιόζεφ Φρίτσλ, που συγκλόνισε το 2008 την κοινή γνώμη στην Αυστρία.

Ο Γιόζεφ Φριτσλ (Φωτογραφία: ΑΡ/αρχείο)

Ο Φριτσλ κρατούσε επί 24 ολόκληρα χρόνια την κόρη του Ελίζάμπεθ ως σκλάβα του σεξ σ’ ένα υπόγειο με ηχομόνωση στο σπίτι τους. Την βίασε πάνω από 3.000 φορές και απέκτησε επτά παιδιά μαζί της. Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν αρρώστησε η μεγαλύτερη κόρη που απέκτησε ο Φριτσλ με την κόρη του και τη μετέφερε με σπασμούς στο νοσοκομείο. Οι γιατροί υποψιάστηκαν ότι κάτι συνέβαινε και ειδοποίησαν τις αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...