ΗΠΑ

Ο Τραμπ καυχιέται για το δείκτη νοημοσύνης του: «Υψηλότερο του Ομπάμα το IQ μου»

Από τότε που διεκδίκησε το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ, ο Τραμπ έχει μιλήσει συνολικά 14 φορές για το το IQ του. Ο Aμερικανός πρόεδρος καυχήθηκε πριν από λίγες ώρες για το δείκτη νοημοσύνης του συγκρίνοντας το με αυτόν του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον . Την ίδια ώρα,το BBC υποστηρίζει σε εκτενές άρθρο του ότι ο Τραμπ μπορεί να επαίρεται για την εξυπνάδα του ωστόσο, ποτέ δεν έχει αποκαλύψει το IQ του.

Το 2013, ο Τραμπ ανέφερε ότι το IQ του ήταν πολύ υψηλότερο από αυτό του πρώτου Αφροαμερικανού προέδρου στις ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα , του Τζορτζ Μπους, αλλά και του κωμικού Τζον Στιούαρτ. Ωστόσο, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος δεν αποκάλυψε ποτέ το δικό του IQ.

Την ώρα που ο Τραμπ διατυμπανίζει την εξυπνάδα του, η Μελάνια προσπαθεί να πείσει ότι αυτή είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Μία ατάκα που ακούστηκε από τα χείλη της πρώην συζύγου του Αμερικανού προέδρου, Ιβάνα , ότι βασικά αυτή είναι η Πρώτη Κυρία, δεν άρεσε καθόλου στη Μελάνια.

Η Ιβάνα έκανε αυτή τη δήλωση γελώντας, όμως η Μελάνια αποφάσισε να της δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι. Φόρεσε λοιπόν ένα πράσινο φόρεμα με ζώνη στη μέση και πανάκριβες γόβες με μοτίβο φιδιού για να επισκεφθεί στο Χάντινγκτον ένα ίδρυμα για παιδιά με εξαρτήσεις.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι πολύχρωμες γόβες της Μελάνια είναι Christian Loubοutin και κοστίζουν 1.395 δολάρια ενώ το φόρεμά της έχει την υπογραφή του οίκου Ceffin,αξίας 450 δολαρίων.

Το γεγονός ότι επέλεξε να φορέσει τόσο ακριβά παπούτσια για να επισκεφθεί ένα ίδρυμα για παιδιά με εξαρτήσεις δεν θα μείνει σίγουρα ασχολίαστο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Express.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...