Κόσμος

Ο σκύλος του Ε.Μακρόν δεν «σεβάστηκε» το Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων - Τα «έκανε» εν ώρα προεδρικής σύσκεψης


Μια άβολη στιγμή χάρισε στον Εμμανουέλ Μακρόν ο Νέμο, ο προεδρικός σκύλος, κατά τη διάρκεια συνάντησης του Γάλλου προέδρου με υφυπουργούς της κυβέρνησης.

Ενώ ο Μακρόν συνομιλούσε με τρεις υφυπουργούς παρουσία των τηλεοπτικών καμερών, ο Νέμο σταμάτησε μπροστά στο τζάκι της αίθουσας του μεγάρου των Ηλυσίων Πεδίων όπου διεξαγόταν η συνάντηση και... ξαλάφρωσε!

«Και είχα μια απορία από πού ερχόταν ο ήχος αυτός» ακούγεται να λέει ο υφυπουργός Οικολογίας Μπρουν Πουαρσόν, ο οποίος είχε αρχίσει να τοποθετείται όταν ο Νέμο ξεκίνησε την αταξία του.

«Συμβαίνει συχνά αυτό;» ρώτησε από την πλευρά της η υφυπουργός και επί χρόνια στενή συνεργάτης του Γάλλου προέδρου Ζουλιέν Ντενορμαντί.

Από την πλευρά του ο Εμμανουέλ Μακρόν χαμογέλασε και ατάραχος συνέχισε τη συζήτηση αρκούμενος στο περιπαικτικό σχόλιο «προκαλέσατε μια τελείως ασυνήθιστη συμπεριφορά στο σκυλί μου».

https://www.youtube.com/embed/MvSkQavkLck

Ο ηλικίας δύο ετών Νέμο είναι ένα μαύρο λαμπραντόρ-γκριφό και είναι το πρώτο που επελέξε Γάλλος πρόεδρος από κέντρο διάσωσης κακοποιημένων ζώων.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που προεδρικός σκύλος κάνει αταξία στο μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων καθώς γαλλικά ΜΜΕ έχουν μεταδόσει στο παρελθόν πληροφορίες για τους σκύλους του Σαρκοζί που προκάλεσαν τόσες ζημιές δαγκώνοντας έπιπλα ώστε χρειάστηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για επισκευές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...