Αθλητισμός

Ο ορισμός του «σκωτσέζικου ντους»: Τα 96 πιο εντυπωσιακά δευτερόλεπτα σε αγώνα ποδοσφαίρου (βίντεο)


Το ποδόσφαιρο, ισχυρίζονται πολλοί, είναι το πιο συναρπαστικό άθλημα με εναλλαγές, σασπένς και μοναδικές φάσεις.

Το επιχείρημα αυτό σίγουρα θα μπορούσε να ενισχύσει το βίντεο διάρκειας 96 δευτερολέπτων από αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος στη Βρετανία.

Για την ιστορία πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα στη Widnes (κίτρινοι) και την Padiham (μπλε) που έληξε ισόπαλος 3-3 με μεγάλη ανατροπή.
Το τελικό σκορ, όμως, δεν έχει τόση σημασία όσο το τι προηγήθηκε μέχρι να φτάσουμε εκεί.

Στο 92ο λεπτό, λοιπόν, οι κίτρινοι ήταν μπροστά με 3-1 όταν ένας παίχτης των μπλε με σουτ μέσα από την περιοχή μειώνει σε 3-2 και στη συνέχεια στήνει τη μπάλα στη σέντρα.

Με τη σέντρα οι μπλε αρχικά παραλίγο να βάλουν αυτογκόλ, στη συνέχεια δίνουν τη μπάλα στους κίτρινους και με αυτοθυσία καταφέρνουν να σώσουν τη μπάλα πάνω στη γραμμή για να μην γίνει το - καταδικαστικό για την ομάδα τους - 4-2.

Η συνέχεια κόβει την ανάσα. Ο τερματοφύλακας κάνει το βολέ, ένας μέσος των μπλε κάνει μια σέντρα και ο επιθετικός στέλνει με κεφαλία τη μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά, όμως, ένας συμπαίχτης του «καρφώνει» τη μπάλα στα δίχτυα και «γράφει» το τελικό 3-3 με τους μπλε της Padiham να ξεσπάνε σε πανηγυρισμούς.
https://www.youtube.com/embed/pUqdT7g8cGA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές