Κοινωνία

Ο απαγωγέας του Λεμπιδάκη που έμπλεξε την κόρη του: Το έκανα για τα... χρέη μου

Ο 60χρονος μεσίτης που έμπλεξε και την  16χρονη κόρη του στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, επικαλέστηκε ως δικαιολογία τα οικονομικά του ανοίγματα και την... κρίση.

Ο 60χρονος  είπε στους αστυνομικούς ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης δημιούργησε πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, στις οποίες αδυνατούσε να αντεπεξέλθει.

Σύμφωνα με το Ekriti φέρεται να είπε ότι το κτίσιμο ενός μεγάλου σπιτιού του, στη περιοχή Ατσιπόπουλου του Ρεθύμνου, του δημιούργησε πολλά χρέη και υπήρχε απειλή κατάσχεσης των περιουσιακών του στοιχείων.

Την ίδια στιγμή, η 16χρονη κόρη του που συνελήφθη ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, κρατείται από χθες στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου.

Το κορίτσι είχε ρόλο «ταχυδρόμου» στην επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια Λεμπιδάκη και ήταν εκείνο που -υπό τις οδηγίες του πατέρα της- αγόραζε κάρτες κινητών, τις οποίες χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς,

Η μητέρα της σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον του συζύγου της, επειδή παρέσυρε την ανήλικη κόρη τους σε παραβατικές πράξεις.

Πηγή: Ekriti

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ