Κόσμος

Ξετσούμισε και ο Μπιλάλ Ερντογάν - Επικρίνει τους Τούρκους που επηρεάζονται από την Ευρώπη των «απίστων»

Το μήλο κάτω από τη μηλιά λέει η παροιμία πώς θα πέσει και έτσι ο Μπιλάλ Ερντογάν είπε να μιμηθεί τον πατέρα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επέκρινε τους Τούρκους που επηρεάζονται από την Ευρώπη, συμβουλεύοντας τους να μην ακολουθούν “άπιστους”.

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στην επαρχία Giresun, είπε ότι η Τουρκία ενοχλεί τη Δύση επειδή αναπτύσσεται ως έθνος. «Μήπως εξυπηρετεί το σκοπό της Ευρώπης όταν ιδρύουμε την εθνική μας βιομηχανία;  Γιατί ακολουθείτε αυτούς τους άπιστους; Είναι αναγκαίο; Είχαμε διδάξει σε ολόκληρο τον κόσμο τι είναι ένα έθνος. Είμαστε τα εγγόνια των προγόνων που  με ένα σπαθί και ένα άλογο πολέμησαν  για να τερματίσουν την καταπίεση στον κόσμο ». Ο “μικρός” Ερντογάν πρέπει να διαβάσει επειγόντως ιστορία και να μην ακούει τα παραμύθια του μπαμπά του…

Ο Μπιάλαλ Ερντογάν τράβηξε  για πρώτη φορά στην προσοχή του κοινού όταν το 2014  είχε διαρρεύσει μια τηλεφωνική συνομιλία του , κατά την οποία  φέρεται να είχε συνομιλίες με τον πατέρα του σχετικά με τη μετακίνηση τεράστιου ποσού από το σπίτι του Ερντογάν στις 17 Δεκεμβρίου 2013.

Αστυνομικές έρευνες έδειξαν  ότι ο Reza Zarrab, ιρανός επιχειρηματίας που φυλακίστηκε στη Νέα Υόρκη επειδή παραβίασε τις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν, έστειλε πολλά χρήματα στο Ίδρυμα Υπηρεσίας Νεότητας και Εκπαίδευσης της Τουρκίας (TÜRGEV) που συνδέθηκε με τον Μπιλάλ Ερντογάν.

Το TÜRGEV ​​αποτέλεσε κέντρο συζήτησης λόγω της μεταφοράς 99,999,990 δολαρίων από τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Ο αρχηγός του Κογκρέσου Δημοκρατικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) κ. Kemal Kılıçdaroğlu αποκαλεί το ίδρυμα που συνδέεται με την οικογένεια Erdoğan ως «κέντρο δωροδοκίας».

Και δεν είναι μόνο αυτά που έχουν αποκαλυφθεί για την οικογένεια Ερντογάν.

Η κρατική πετρελαϊκή εταιρεία της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν (SOCAR) αγόρασε πέντε πετρελαιοφόρα που ανήκουν στην οικογένεια του Ερντογάν με τη χρήση υπεράκτιων εταιρειών στη Μάλτα, ανέφερε ο δικτυακός τόπος του Εύξεινου Πόντου τον Ιούλιο. Η SOCAR αγόρασε το στόλο από τον όμιλο BMZ της οικογένειας Erdoğan, μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα την Κωνσταντινούπολη που ανήκε στον γιο του προέδρου Μπιλάλ, στον αδελφό του Μουσταφά  και στον γαμπρό του Z.Ιλγκέν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...