ΗΠΑ

Μύδροι υιού Ρίγκαν κατά Τραμπ: «Είναι λεκές στο χαλί, που πρέπει να αφαιρεθεί» [βίντεο]

Σφοδρή επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο γιος του Ρόναλντ Ρίγκαν, του Ρεπουμπλικανού πρώην προέδρου των ΗΠΑ χαρακτηρίζοντας τον νυν ένοικο του Λευκού Οίκου, «κοινωνιοπαθή, κακοήθη ναρκισισιστή και βαθύτατα διαταραγμένο άτομο».

Μιλώντας στην εκπομπή του MSNBC "Hardball" του Κρις Μάθιους ο Ρον Ρίγκαν τζούνιορ αμφισβήτησε ανοικτά κατά πόσον ο Τραμπ διαθέτει τα φόντα για να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Είναι ένας λεκές στο χαλί, τον οποίο ξέρασε το κολέγιο των εκλεκτόρων και κατέληξε στο Οβάλ Γραφείο. Πρέπει να απομακρυνθεί.... Αυτός ο άνθρωπος αποτελεί κίνδυνο για τον κόσμο», είπε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και πολιτικός σχολιαστής

Ο Ρίγκαν τζούνιορ έχει αμφισβητήσει κατ’ επανάληψη την κατάσταση της ψυχικής υγείας του Ντόναλντ Τραμπ. Σε εκπομπή του Μάθιους τον περασμένο Αύγουστο είχε πει ότι η περίπτωση του πρόεδρου των ΗΠΑ είναι «παθολογική».

Τα σχόλιά του έρχονται λίγες μέρες αφότου ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζίμι Κάρτερ έσπευσε να υπερασπιστεί σε συνέντευξή του στους New York Times τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο, επισημαίνοντας ότι σε σχέση με τους προκατόχους του δέχεται σφοδρότερη επίθεση από τα ΜΜΕ, που φθάνουν στο σημείο να αμφισβητούν την ψυχική του υγεία.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=SGYzJvxiXVQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ