Κοινωνία

«Ληστές με το σίδερο»: Τα 33 «χτυπήματα» και η λεία των δύο εκατομμυρίων -«Ψάρευαν» θύματα ακόμα και σε εκκλησίες

Στα χέρια τις Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής βρίσκονται οι σαδιστές Γεωργιανοί κακοποιοί, που βασάνισαν άγρια και έκαψαν με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο μια 85χρονη γυναίκα στην Κυψέλη.

Πρόκειται για 7 Γεωργιανούς, με αρχηγό έναν συμπατριώτη τους, ο οποίος είναι ανάπηρος, καθώς έχει ακρωτηριαστεί από δυστύχημα στο ένα του πόδι. Μάλιστα ο συγκεκριμένος άνθρωπος χρησιμοποιούσε την αναπηρία του ως κάλυψη για να μην κινεί υποψίες.

Ληστές με το σίδερο: Τα 33 «χτυπήματα», τα θύματα και η λεία των δύο εκατομμύρίων

Η σπείρα των αδίστακτων Γεωργιανών, είχε πραγματοποιήσει μέχρι και την εξάρθρωση της 30 κλοπές και τρεις βίαιες ληστείες, η μια με την απειλή πυρακτωμένου σίδερου στην 85χρονη Δέσποινα Σκούρτη στην περιοχή τις Κυψέλης.

Ανάμεσα στα θύματα της σπείρας φέρεται ο προπονητής του Ατρόμητου, τον οποίο νάρκωσαν με σπρέι, τόσο τον ίδιο όσο και τα μέλη της οικογένειας του και στην κυριολεξία του «σήκωσαν» το σπίτι.

Επίσης θύμα της άγριας συμμορίας έπεσε και γνωστός επιχειρηματίας στην Ηλιούπολη, ο οποίος διαθέτει αλυσίδα αρτοποιείων και ζαχαροπλαστείων, ενώ από την μανία τους δεν γλύτωσε και γνωστός μεγαλογιατρός επίσης στην περιοχή τις Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με τα όσα επίσημα πλέον έχουν γίνει γνωστά από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής που χειρίστηκε εξ ολοκλήρου την υπόθεση και την έφερε σε πέρας, η λεία των κακοποιών όλο αυτό το διάστημα εκτιμάται στα 2.000.000 ευρώ.

Αποφυλακίστηκαν με τον νόμο Παρασκευόπουλου – «Καθαρός» ο αρχηγός

Οι τρεις από τους 7 συλληφθέντες είχαν αποφυλακιστεί το περασμένο Ιανουάριο με περιοριστικούς όρους καθώς είχαν καταδικαστεί για κλοπές και έκαναν χρήση των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου Παρασκευοπούλου. Επίσης και όσον αφορά στον ανάπηρο αρχηγό της συμμορίας, έχει καθαρό ποινικό παρελθόν και δεν είχε απασχολήσει για το παραμικρό, με αποτέλεσμα να είχε μετατραπεί στον πλέον δυσεπίλυτο γρίφο για τους έμπειρους Αστυνομικούς τις Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο αρχηγός της σπείρας κυκλοφορούσε με ένα αυτοκίνητο πόλης με αναπηρικές πινακίδες, εντόπιζε τους στόχους τις συμμορίας και έβαζε σε εφαρμογή το σχέδιο για την εισβολή των «στρατιωτών» του στα σπίτια των υποψήφιων θυμάτων.

«Ψάρευε» θύματα στις ενορίες!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αρχηγός της σπείρας είναι ο άνθρωπος που «αλίευε» τις πληροφορίες για τα υποψήφια θύματα, με τρόπο μάλιστα εντυπωσιακό, καθώς επισκέπτονταν τις κατά τόπους ενορίες και έπιανε κουβέντα με το εκκλησίασμα, προκειμένου να αποσπά πληροφορίες από τις ανυποψίαστες ηλικιωμένες γυναίκες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...