Πολιτική

Λεβέντης: Ο Τσίπρας ξεβρακώνεται και μένει, πού να προβλέψω εγώ ότι είναι ξεβρακώστρας

Ο Τσίπρας είναι εξυπηρετικός για τον Ντάισελμπλουμ γιατί υπάρχει ένας πολιτικός που τα υπογράφει όλα, γι' αυτό λέει να μην γίνουν εκλογές, δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, χαρακτηρίζοντας την δήλωση του επικεφαλής του Eurogroup «κρατήστε τις εκλογές για το 2019» στην Ελλάδα «υποτιμητική». 

Ζητώ μια συγγνώμη από τον Τσίπρα γιατί ήταν προδοσία αυτό που έκανε, είπε στο λαό ότι υπάρχει κι άλλη λύση και πήγε και τα υπέγραψε όλα, δήλωσε ο κύριος Λεβέντης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, προσθέτοντας πως «αυτή η κυβέρνηση έτσι που βαδίζει θα καταρρεύσει, τώρα γιατί μένει; Γιατί τα υπογράφει όλα»!
«Ο κύριος Τσίπρας ξεβρακώνεται και μένει, πού να προβλέψω εγώ ότι είναι ξεβρακώστρας;», δήλωσε ακόμα και πρόσθεσε: «Ο πλέον απλός πολίτης βλέπει τις κωλοτούμπες του κυρίου Τσίπρα».
Ο κύριος Λεβέντης ανέφερε ακόμα πως η Ένωση Κεντρώων δεν θα ψηφίσει την αλλαγή φύλου από τα 15, υποστηρίζοντας πως «δεν θα τορπιλίσει τον θεσμό της οικογένειας, σέβομαι την ιδιαιτερότητα του κάθε ανθρώπου, ως εκεί».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ