Κόσμος

Κωμικός διέκοψε την ομιλία της Μέι και της έδωσε... ειδοποιητήριο απόλυσης (βίντεο)

Σκέτη καταστροφή ήταν η ομιλία που εκφώνησε σήμερα η Τερέζα Μέι στην ετήσια εθνική συνδιάσκεψη των Συντηρητικών.

Η επικεφαλής του Συντηρητικού Κόμματος και πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία υπέφερε εμφανώς από τον λαιμό της, αναγκαζόταν να διακόπτει κάθε τρεις και λίγο τον λόγο της, είτε λόγω βήχα είτε για να πιει μερικές γουλιές νερό.

Σαν να μην έφτανε η ταλαιπωρία που της προκαλούσε η συνεχιζόμενη κρίση βήχα της, η κωμικός βρέθηκε αντιμέτωπη με μια φάρσα του γνωστού κωμικού Lee Nelson, ο οποίος τη διέκοψε την ώρα που μιλούσε και της έδωσε, χέρι με χέρι, ένα... ειδοποιητήριο απόλυσης.

https://youtu.be/BFCmvCxvjvE

«Αυτό μου είπε να σας το δώσω ο Μπόρις» φώναζε ο Νέλσον ενώ το προσωπικό ασφαλείας τον απομάκρυνε από την αίθουσα, υπονοώντας φυσικά τον σκληρό ευρωσκεπτικιστή υπουργό Εξωτερικών και οπαδό του Brexit, Μπόρις Τζόνσον.

Η ηγέτιδα της βρετανικής κυβέρνησης χειρίστηκε αρκετά ψύχραιμα τη φάρσα και κατάφερε μάλιστα να αστειευτεί με το περιστατικό, λέγοντας ότι ο μόνος στον οποίο οι Συντηρητικοί θέλουν να επιδώσουν ένα τέτοιο έγγραφο είναι ο ηγέτης των κεντροαριστερών Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν.

Ωστόσο, πριν ακόμα προλάβει να συνέλθει από το σοκ, προέκυψε μια ακόμη κακοτοπιά, αφού τα γράμματα σε μια επιγραφή στο πίσω μέρος του πόντιουμ άρχισαν να... ξεκολλάνε και να πέφτουν, εντείνοντας την αμηχανία της.

https://youtu.be/B-GLFTYI1QQ

Πάντως η Μέι προσπάθησε να δικαιολογηθεί τουλάχιστον για ένα από τα «ευτράπελα» που σημάδεψαν την ομιλία της, δημοσιεύοντας μετά το πέρας του λόγου στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter μια φωτογραφία που έδειχνε... σιρόπια και καραμέλες για το λαιμό δίπλα από τις σημειώσεις της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ